• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

mesai formu düzenleme

Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2003
Merhaba,
Ekteki excel içindeki karışık olarak mesai girişi yaptığım isimler ve karşılarındaki mesailerin aynı şekilde mesai formuna aktarılarak isimlerin yanındaki sütunlara toplamlarının alınmasını istiyorum bu konuda yardımlarınız bekliyorum.

Ekli dosyalar

Merhaba ZorBey,

Yardımınız için teşekkür ederim.Mesailerin yazılması tamam fakat ben konuyu eksik anlattım sanırım isimlerin mesai formuna aktarılması sorununu da halledebilirmiyiz acaba? dosya içinde açıklama yaptım.

Ekli dosyalar

Kolay Gelsin iyi çalışmalar.

Sayın ZorBey_
Daha önce mesai formu düzenlemesi ile ilgili bana yardımcı olmuştunuz. Ben tablo üzerinde biraz değişiklik yaptım. Sizden bir ricam daha olucak. "mesai_girişi" sayfasında G6:H27 arasındaki formüllü olan hücrelerin gizleme-kilitleme ve şiflemesinde sorun yok, fakat "mesai formu" sayfasındaki A14:E30 arasındaki hücrelere aynı şekilde uygulama yaptığımda hata veriyor.Bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.

Ekli dosyalar

merhaba ZorBey_

daha öncede bana mesai formu düzenlemede yardımcı olmuştunuz. eğer mümkünse bununla ilgili bir ricam daha olucak. bu konuda siteden araştırma yaptım fakat sonuç alamadım.

açıklamayı dosya içinde yaptım.

Ekli dosyalar

Geri