• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Mesafe Hesaplama

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
VBA
Google Earth/Maps 'te VBA kullanarak birden fazla lokasyonun birbirlerine olan en kısa "gerçek" uzaklıklarını bulmak istiyorum? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Merhabalar,

.. birden fazla lokasyonun birbirlerine olan en kısa "gerçek" uzaklıklarını ..

cümlesini tam olarak anlayamamama rağmen, yine de örnek bir çözüm dosyası ekliyorum.

"Başlangıç yeri" ve "Bitiş Yeri"ne istediklerinizi girdikten sonra, yandaki butona basmanız yeterlidir.

İyi çalışmalar

mesafehesabi_googlemaps.jpg

.

Ekli dosyalar

Yanıtınız ve emeğiniz için teşkkür ederim. İstediğim şöyle birşey; 20 den fazla lokasyonun koordinatları var. Googel Earth/Map'e bunları okutup, bu lokasyonların birbirine olan uzaklıklarını bulmak istiyorum.

Teşekkür ederim

Set oTbl = oDoc.GetElementById("ddr_steps_0") satırında "Object required" hatasıyla karşılaşıyorum.

Yanıtınız ve emeğiniz için teşkkür ederim. İstediğim şöyle birşey; 20 den fazla lokasyonun koordinatları var. Googel Earth/Map'e bunları okutup, bu lokasyonların birbirine olan uzaklıklarını bulmak istiyorum.

Teşekkür ederim

Bilmece çözmektense, siz elinizdeki dataları birebir temsil eden örnek dosya ilave ediniz.

Elinizdeki lokasyonlar, Enlem/Boylam olarak mı? Etiket olarak mı? tanımlanmış bunları bilmiyoruz. Bu nedenle, birşey söylememiz mümkün değil. Bir tane daha örnek yapıpı göndersem, o da size uymayacaktır.

.

Merhabalar,

cümlesini tam olarak anlayamamama rağmen, yine de örnek bir çözüm dosyası ekliyorum.

"Başlangıç yeri" ve "Bitiş Yeri"ne istediklerinizi girdikten sonra, yandaki butona basmanız yeterlidir.

İyi çalışmalar

mesafehesabi_googlemaps.jpg

.

Merhaba,
Bu dosya hata veriyor yardımcı olabilecek var mıdır ?

Geri