• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

merhaba .. aylara göre tutar dağılımı

malkocx

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe.
merhaba üstatlar.

biraz yeni olduğum için sizlerin yardımınıza ihtiyacım var. ekli dosyada F sutununda yer alan ayları 1 taneden fazla yazdıgım zaman yan tarafta bulunan ay dağılımı tablosuna tutarı yazması. tutar ne yazıyorsa sadece kaç ay yazdıysam o aylara yazması.

çok teşekkürler. emeğinize sağlık

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhabalar,

Soru başlığını sorunun içeriğine göre değiştirebilirimisiniz.

Vedat Bey'in de belirttiği gibi konu başlığını düzeltirseniz iyi olur.

Dosyanızda gördüğüm kadarıyla zaten J sütununda kullandığınız formül istediğiniz işi yapıyor. Farklı bir şey mi istiyorsunuz?

Vedat Bey'in de belirttiği gibi konu başlığını düzeltirseniz iyi olur.

Dosyanızda gördüğüm kadarıyla zaten J sütununda kullandığınız formül istediğiniz işi yapıyor. Farklı bir şey mi istiyorsunuz?

merhaba J sutunundaki formül F sutunundaki tek ay yazınca sorunsuz çalışıyor. ancak ben 2-3 ay yazdıgım zaman j sutununa aylara göre tutarı gondermesını mumkunse yapmak istiyorum.

Anlayamadım. Örnek olarak F6'da 76600 ve G6'da Eylül varken F7'ye 5, G7'ye de ekim yazdım. J sütununda Eylül ayının karşısında 76600, Ekim ayının karşısında da 5 yazdı, olması gerektiği gibi. Siz nasıl bir sonuç bekliyorsunuz ki?

Dosyanıza birkaç örnek satır daha ekleyip, olması gereken sonucu nedeniyle birlikte gösterirseniz daha çabuk çözüm bulabiliriz.

Geri