• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

menüsüz excel

Excel Vers. ve Dili
6.1
merhaba arkadaşlar
ekteki dosyada menüsüz excel uygulaması var. bu forumdan indirmiştim. bu uygulamada herşey güzel ama açılan sayfanın üst tarafına doğru iki kez tıklayınca tam ekran olmaktan çıkyor ve sayfa kapatma tuşu dahil görünür hale geliyor. bunu önlemek için; yani hiç bir şekilde tam ekran görüntüsünü bozmamak için ne yapılması gerekiyor. nasıl bir kod ekleyebiliriz.
ek olarak şunuda sormak istiyorum bir excel sayfasındaki kapatma tuşunu nasıl kaldırabiliriz. (sadece minimize etme tuşu kalsa çarpı olmasa) yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Kardeş Sanırım İstediğin Dosya Bu şekilde. Ama sen yinede bir kontrol etmeyi Unutma

Son düzenleme:
merhaba sanırım yanlış anlaşıldım benim istediğim şey farklı. şöyleki eklediğim dosya tam ekran olarak çalışıyor ama sayfanın en üstüne tıklayınca tam ekran modundan çıkıyor, ben istiyorum ki tam ekran modunda nasıl görünüyorsa hiç bir şekilde bu görünüm bozulmasın yani en üstte de tıklansan bile tam ekran görünümden çıkmasın.sizin eklediğiniz örnekte en üstte yine minimize ve kapatma tuşu çıkmakta.

kardeş dediğin konuyu bende araştırdım. ama maalesef ancak bu kadarını yapabilidim. bildiğim kadarıyla minimize ve kapatma tuşlarını kaybetmek sadece tam ekran ile oluyor ama seninde dediğin gibi tıklayınca geri geliyor...Ama bu örnekte diğer senin dosyadaki gibi diğer menüler gelmiyor.

Kardeş ben başka bulamadım eğer bir sonuca ulaşırsan lütfen paylaş...

evet haklısın senin örnekte öyle buna benzer bir örnek bende var zaten üzerinde uğraştığım asıl çalışmada da yer alıyor neyseki gerek kalmayacak gibi amacım aslında kullanıcıların sayfayı üstteki çarpıdan kapatmalarını engellemekti bu nedenle onlarında görünmemesini istiyordum ama artık gerek kalmadı çünkü sayfayı kapatmalarını engelleyecek bir kod buldum. ama buradan sesleniyorum diğer arkadaşlara çünkü merak ettim gerçekten (belki başka bir çalışmada kullanırız), tam ekran modunu sürekli aktif halde tutacak bir yöntem bilen var mı? yardımlarınız için teşekkürler.

Menü Çubuğu ve Başlık çubuğunu geri gelmeyecek şekilde kapatmak mümkünmü.
Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen....

Geri