• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Malzeme Takip Yardım

bu soruyu makro kısmına yazsan daha iyi olur sanırım.fonksiyonla çözüleceğini sanmıyorum.ama uzmanların eli tutulmaz

Slm.
2 sayfalı örnek tablonuzda;
1-örneklemeniz yanlış yada ben anlıyamadım. (giden tonaj sayfasındaki miktarı nerden aldınız?)
2-Giden M.İrsaliye sayfasında almak istediğiniz verilere ait bilgiler hangi sayfada?
Sonuç: Bir veri girişinden hangi bilgileri,hangi şartlarda almak istediğinizi adım adım açıklar , sonucun netleşmesi adına bir adet veriye ait oluşması gereken hesaplamanızı örneklerseniz gerekli düzenleme yapılabilir.
İyi çalışmalar.

ugurgenc06;
TOPLA(EĞER(MOD(HÜCRE(A1:A15);3)=0;A1:A15))

Tablodaki amaç ben sürekli giden tonaj ekranından takip etmek irsliye numarasına tıklama nedeni ise bu irsliyede hangi malzemeler var dendiğinde oraya tıklanıp onları görmek veya buna benzer şekilde bana o irsaliye içeriğini gösterecek giden malzeme irsl içeriğini anlatmak amacıyla koydum tabiki ben bu malzemeleri işlicem yalnız tonaj sayfasında tıkladığımda veya başka bir şekilde sadece o irsaliye numarasını çağıracam

orda tonaj miktarı önemli değil hangi tarihte hangi irsly hangi plk istediğinde tıklanınca veya benzer bir şekilde irsly içeriği gelecek

Sn.Kasım1983 Eteki dosyayı inceleyiniz işine yarar mı? Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Ellerİne SaĞlik Çok TeŞekkÜrler Evet İstedİĞİm Buydu

Geri