Malzeme Listesi Oluşturma

Excel Vers. ve Dili
İŞ : Microsoft Office Excel 2003
EV : Microsoft Office Excel 2003
Arkadaşlar herkese iyi pazarlar. Bu linkte anlatmaya çalıştım ama, galiba derdimi tam anlatamadım;

http://www.excel.web.tr/f48/listbox-dan-sayfaya-sat-r-ekleyerek-aktarma-t67958.html

Şimdi Çalışma Sayfamızda 2 adet sayfa var bunlardan 1. SİPARİŞ sayfası 2. MALZEME sayfası SİPARİŞ sayfasında renki alanlara yemek adlarını girdiğimizde hemen altına o yemek için gerekli olan malzemelerin listelenmesini istiyoruz. Ancak bunu bir türlü yapamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Merhaba,
Dosyanız ilişiktedir.
Yemek isimlerini elle yazmak hataya yol açabileceğinden ComboBox ile seçim yaptım. Listedeki malzeme sayınız biimlenmiş alandan fazla olduğunda görünüm iyi olmuyor. Biçimlendirmeyi size bıraktım.
İyi geceler....

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
İŞ : Microsoft Office Excel 2003
EV : Microsoft Office Excel 2003
SN: dEdE; çok teşekkür ederim. İstediğim tam olarak buydu. Eksik olmayın. :) bunu sayfa içindeki form ile de yapabilseydik iyi olurdu. Yani entegresi onada olsaydı iyiydi. İyi çalışmalar.

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
SN: dEdE; çok teşekkür ederim. İstediğim tam olarak buydu. Eksik olmayın. :) bunu sayfa içindeki form ile de yapabilseydik iyi olurdu. Yani entegresi onada olsaydı iyiydi. İyi çalışmalar.
Yani böyle mi?

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Tr & Office 2019 Tr
Sayın irfancantr; güzel bir program yapmışsınız. Yalnız ben burdan menü hazırlamak istiyorum nasıl hazırlıyacağım. Benmi göremedim yoksa böyle bir eksiklikmi var.

irfancantr

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 365 - İmngilizce
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
07-05-2029
Burada günlük menü hazırlama dökümü olarak planlamadım.Benim amacım bir aylık menüyü örnek menüye giriyorsunuz ve yemek yiyeycek kişi sayısını yanlarına girdikten sonra size tahmini erzak sayfasında 1 aylık kullanılacak malzemeyi hazırlıyor...

Günde 8000 kişiye yemek verdiğim için ben bu yöntemle birşey hazırlamıştım ama istiyorsanız size günlük hazırlama listesi sayfasıda ekleyebilirim...