• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Maliyet Muhasebesi Hesap Yöntemleri

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
Merhaba arkadaşlar. Maliyet Muhasebesi hesap yöntemleri ile ilgili net bir başlık aradım, bulamadım. Bilindiği gibi, bu konu pek çok kişi çok gerekli bir konudur. Bununla ilgili makro gereksinimi olan bir basit dosya hazırladım. Bu dosyaya makro eklenebilirse pek çok kişinin işine yarayacağını düşünüyorum.

Dosyada 4 ana maliyet yöntemine hesaplanmış maliyetler var. Bu maliyetler tabii ki manuel hesaplanmıştır. Bu maliyetleri hesaplatacak bir makro mümkün müdür !!! Dosyadaki N4:R16 arasındaki renklendirilmiş bölge normalde olması gerekli bir bölge değil, sadece maliyet tutarları bilgisi verilmek için bulunmaktadır.

P2 hücresinde maliyet yöntemi seçilip "Maliyeti Çalıştır" makrosu çalıştırıldığında J kolonunda çıkış miktarı olan satırların yanındaki K ve L kolonlarına maliyet fiyat ve tutarları yazılmalıdır.

Merhaba arkadaşlar. Bilindiği gibi, Maliyet Muhasebesi pek çok kişi çok gerekli bir konudur. Bu dosyaya makro eklenebilirse pek çok kişinin işine yarayacağını düşünüyorum.

mrhb arkdşlar bn yeni bir fabrikada maliyet analizi yapacağim yanlız hangi yöntemle gideceğimi bilmiyorum bununla ilgili bana bir veri paylaşabilirmisiniz

arkadaslar ektekı dosyayı ındıremıyorum

Geri