• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

makroyu geçici durdurma

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Workshhet_selectionchange içinde çalışan çakroyu geçici olarak durdurmak istiyorum yani butona bastığımda bir makro çalıştırıyorum ancak yukarıda yazdığım makrounun içinde bulunan kodlar butonla çalıştırdığım makromu engelliyor o yüzden geçici olarak durmasını istiyorum daha sonra butonla çalıştırdığım makro bitince bu worksheet_selectionchane makrosu tekrar devreye girsin

Merhaba, foruma hoşgeldiniz.

-- Çalışan makronun başlık satırından heman sonra [A1]=1, End Sub satırından önce de [A1]="" şeklinde birer satır ekleyin.
-- Worksheet_Selection_Change kodunda ise başlıktan hemen sonra If [A1]=1 Then Exit Sub şeklinde bir satır ekleyin.

Artık ilk makro sonuçlanıncaya kadar Change kodu işlem yapmayacaktır.
Bunun gibi bir şey olabilir.

Halledemezseniz, kullanılan kodlar içerisinde olan bir örnek belge ekleyin.

Örnek belge özellikleri ve örnek belge yükleme yöntemine ilişkin açıklama,
cevabının altındaki İMZA bölümünde var.
.

Çok teşekkür ederim istediğim gibi bir cevap
Tekrar merhaba.

Tavsiyem sorularınızı gerçek belgeyle aynı yapıda örnek belge ile desteklemeniz.

Bu sefer istediğiniz soucu almış olabilirsiniz ancak,
gerçek belgeyle aynı yapıda örnek belge eklemeniz kesin ve net çözüme ulaşmanızı kolaylaştırır.
.

gerçek belge tavsiyesi

Tekrar merhaba.

Tavsiyem sorularınızı gerçek belgeyle aynı yapıda örnek belge ile desteklemeniz.

Bu sefer istediğiniz soucu almış olabilirsiniz ancak,
gerçek belgeyle aynı yapıda örnek belge eklemeniz kesin ve net çözüme ulaşmanızı kolaylaştırır.
.

Zaten bu siteye üye olmakla uzun soluklu vba ogrenme yoluna girmiş bulunuyorum altın uye olduktan sonra daha zor sorularda belgelerimide yuklerim tekrar teşekkurler

Geri