• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makroyu Çalıştıran Butonun Rengi

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan clodj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Katılım
30 Temmuz 2008
Mesajlar
64
Excel Vers. ve Dili
Excell 2007 İngilizce
İyi günler,
Ekteki dosyadaki örnekte sayfa1 de çerçeveli hücrelere bilgi girip makroyu çalıştırdığımda sayfa2 deki makroda kayıtlı hücreye kopyalama işlevini buton yardımıyla yapıyorum.
Benim istediğim eğer sayfa2 deki karşılık gelen hücrelerin boş ise butonun renksiz yada yeşil olması, eğer o hücrede değer var ise butonun kırmızı olması.

Dolayısıyla makro yu çalıştırmadan sayfa2 deki dolu olan bilginin üzerine yeni bilgi girişi yapılmasını önlemek istiyorum.
teşekkürler
 

Ekli dosyalar

Selamlar,

Bence buton yerine ilgili hücreleri koşullu biçimlendirme ile renklendirmeyi deneyin. Daha kolay bir işlem olacaktır.
 
farklı sayfalarda koşullu biçimlendirme çalıştıramazsınız diye uyarı alıyorum. butonların içinde oldukları hücrelerin renklerini değiştirmemde yardımcı olur musunuz.
 

Ekli dosyalar

merhaba

ToggleButton ekleyerek yapabilirsiniz.
 
Syn. Clodj;
DÖRT tane örnek dosya hazırladım, inceleyin. İnşallah sorunuzu doğru anlamışımdır.
 

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Elinize sağlık tam istediğim konuyu aydınlattınız.
İyi çalışmalar
 
Geri
Üst