• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

makroları düzenleme

Excel Vers. ve Dili
excell 2003 excell 2007
1- ARAMA YAPTIĞIMDA SAYFA 4'TEKİ A HÜCRESİ İLE H HÜCRESİ ARASINDAKİ BİLGİLER SAYFA 1 DEKİ B10 İLE I10 HÜCRELERİNE SIRALANSIN.

2- ÖRNEĞİN OEM İLE BAŞLAYAN PARÇALAR FARKLI MARKALARDA OLABİLİYOR BUNLARDA ARATTIĞIMDA ELİMDE VARSA HEPSİ BERABER 1DEN 8E KADAR SIRALADIĞIM HÜCRELERDE GÖRÜNSÜN.ÖRNEĞİN ; SAYFA 4'TE 3TANE OEM7 VAR FAKAT MARKALARI VE FİYATLARI DEĞİŞiK AYNI ANDA ARADIĞIMDA GÖRÜLSÜN İSTİYORUM.

3- STOK GİRİŞİ VE ÇIKIŞI SAYFA 2'DE BUNU HEM OEM NO HEMDE PARÇA NO İLE YAPMAK İSTİYORUM AYRI AYRI OLARAK.stok girişini yapınca otomatik olarak sayfa 4teki parça miktarı artsın stok cıkışı yapınca azalsın.

yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Dosyan üzerinde uyguladım.
İşini görür umatrım..

Son düzenleme:
abi çok teşekkür ederim mükemmel olmuş tam istediğim buydu.
yalnız stok girişi yaptığımızda var olan parçanın miktarını arttırsın.sizinkinde stok bilgilerine yeni bi sıra açıyor çünkü.birde stok kontrolünede parça no ekleyebilirmiyiz abi.
son olarak sizin isminiz çıkıyor bunu değiştirip '' OTO GÜNDÜZ '' YAPABİLİRMİYİZ.

abi çok teşekkür ederim mükemmel olmuş tam istediğim buydu.
yalnız stok girişi yaptığımızda var olan parçanın miktarını arttırsın.sizinkinde stok bilgilerine yeni bi sıra açıyor çünkü.birde stok kontrolünede parça no ekleyebilirmiyiz abi.
son olarak sizin isminiz çıkıyor bunu değiştirip '' OTO GÜNDÜZ '' YAPABİLİRMİYİZ.

yalnız stok girişi yaptığımızda var olan parçanın miktarını arttırsın
.sizinkinde stok bilgilerine yeni bi sıra açıyor
Bunu Rapor istediğinde yapıyor.
Yeni satır açmaması için
Kayıtlı veriler üzerinde değişiklik yapma kodu hazırlanmalı.

birde stok kontrolünede parça no ekleyebilirmiyiz
Tabi ekleriz ancak
OEM No ile bağımsız mı olacak ?.

Abi stok girişi cıkışı ve kontrolünde oem no ile parça no bağımlı olacaktı.sadece sayfa 1de aramada bağımsız olacak.

Stok giriş ve çıkışlarında var olan parça üzerinde stok miktarının artmasını ve azalmasını demek istedim abi yeni bir parça ekliyormuş gibi olmasın yapabilirsen.

Abi stok girişi cıkışı ve kontrolünde oem no ile parça no bağımlı olacaktı.sadece sayfa 1de aramada bağımsız olacak.

Stok giriş ve çıkışlarında var olan parça üzerinde stok miktarının artmasını ve azalmasını demek istedim abi yeni bir parça ekliyormuş gibi olmasın yapabilirsen.

Hey dostum bunuda yaparsam
Bana sıfırdan bir proğram yaptırmış olacaksın.
Önemli olan burada her türlü yardımı alabiliyorsun.
Kendi kendine birşeyleri yaparak öğrenmektir.

Son düzenleme:
abi mükemmel olmuş ALLAH razı olsun sevmedim ne demek :))
sadece sayfa isimlerini değiştirdim babamında kullanacak olmasını göz önüne alarak stok giriş-çıkış sayfasında stok kontrolünü değiştirmedim abi.

Ekli dosyalar

Sayfaların ismini değiştirirsen kodlarda hata alabilirsin.
Çünkü kodları aktif sayfa olarak değil sayfa ismi olarak yazdık.

abi oto gündüz stok olarak yolladım bi incelermisin eksik falan varmı son ricamdır senden gerçekten benim için cok gerekli bi program abi

Kardeşim Bakarım bakmasına
Ama sen sayfa ismi değiştirdim diyorsun.
Ben kodları sayfa ismine göre yazdım.

Bu Sayfa isimleri son kararın mı ?...
:D

abi bütün makrolar çalışıo çalışmayan sadece stok kontrolü hepsi tek tek değiştirdim sayfa ismini ve kodları onun için bak dedim.

Fatih ciğim Kardeşim Excelde böyle bir sayfa ismi olmaz yaa...
Stok Giriş-Çıkış Bu ne Fatih

Arkadaşım aklında olsun
Sayfa isimlerini boşluksuz ve mümkümse
Türkce karakter kullanmadan oluşturmak lazım.
Stok_Giris_Cikis
Yada
StokGrisCikis
Sayfa ismin bu şekilde olursa
hiç bir zaman sorun yaşamazsın.
Dosyanada akşam eve geldiğimde bakabilirim şu an işteyim.

tmm abi ben bakayım dediğin gibi sana yazarım buradan olursa.

abim hallettim dediğin gibi yaptım sayfa isimlerini kodları değiştirdim oldu. :))

Geri