• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makrodamı hata var Excelde mi?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, Türkçe
Merhabalar;

Ekini gönderdiğim dosyada, butona basıp Firmaları seçtiğimiz zaman istediğim şekilde sayfadaki ilgili kısımlara firmaları yazıyorum. Ancak E11 hucresine yazarken Excel kitleniyor. Arkadaslar sebebi ne olabilir? makromda hata olsa diğer hücrelerede yazmaması gerekir. Bazen Firma ismini değiştirince hata vermiyor. Sanki Excel kuralsız davranıyor. İlgilienen herkese şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

merhaba

d12 hücreye 8 yazarak kodu çalışmırmayı deneyiniz

Sanırım sonsuz döngüye giriyor.
Döngü kurarken çok dikkatli olmak lazım.
Bundan sonrası size kalmış.:cool:

Sn. Uzmanamele evet d12 ye rakkam yazınca oldu ama ben kodumda o hücrenin yanindaki hücrenin bos kalmasını istiyorum. Birde D12 nin karşıtı olan A12 hücresinde rakkam yokken orada neden kodlar hata çıkartmıyor. Kısacası bu bug'ın sebebi nedir. Acıklarsanız çok sevinirim ilginiz için teşekkürler.

Sn. Evren Gizlen E12'ye gelmeden farklı bir firma ismi seçince hata vermiyor. Sonsuz döngüye girse yine hata vermesi gerekmezmi? kısacası çözüm bulamadım. Farklı bir kodla aynı işlemi nasıl yapabiliriz? yani;

firma seçe tıklayınca, eğer A12,A20,A28,D12,D20 hucreleri boşsa yanlarindaki hücreler dolmayacak boş değilse dolacak. B28 hücresinden sonra doldurulacak hücre ise E6 hücresi olacak. E23 hücreside dolduktan sonra. islem bitecek.

Ben nerden ne gelmiş,ne gitmiş ne olmuş onu bilmem.
Size kodlarınız sonsuz döngüye girmiş diyorum.Onuda siz bulmalısınız.:cool:

Teşekkürler Evren bey. ama ben çözümü bulamayacağım sanırım.

Geri