• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makro yardımı lütfen

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Selam arkadaşlar.Sizden bir sorunumun çözümü için yardım rica edeceğim.Eğer mümkünse isteğim şu:
elimdeki satış fişi tablosunun kod bölümüne yazdığım kodları (ki geneli 2001-2002-2003-2044-2098... vs. diye devam etse de bazı özel durumlar için 2001-1, 2002-2, 2003ISK gibi özel kullanımlar da olabiliyor) tanıyacak ve bunu bir başka çalışma kitabının içindeki altta örneğini verdiğim gibi bir çalışma kitabı içindeki pek çok kodun arasından; yazılı kodun stok takip sayfasını bularak, ''işlem gününün tarihi / işlem yapılan cari ismi / satılan adet'' olarak otomatik o sayfanın son boş satırına sadece bir kere (mükerrer kayıt olmayacak şekilde) işletebilecek bir makro yazılabilir mi? Ve bu işlem yan yana 200 tane fiş şeklinde çalışma sayfasına (F1,F2,F3...F200 gibi) uyarlanır olabilir mi? Bir de eğer daha başka bir yöntem mevcut ise tavsiye edebileceğiniz daha uygun bir yöntem ise onu da kullanabilirim(200 tane macro kayıt etmektense mesela düşeyara formülünün değişik bir matıkla yorumlanması ile yapabilirseniz o işlem de olabilir).Forumdaki hemen hemen stok takibi ile alakalı geliştirilmiş örneklere baktım ve hiçbirisi benim işimi maalesef görmedi.Bunun için ben de özel bir istek şeklinde bu konuyu açtım.Yardım etmeniz ümidi ile saygılar...

Ekli dosyalar

Çok rica ediyorum yardım edebilecek bir arkadaşımız kıymetli vaktinden biraz ayırabilirse hayır dua edeceğim kendisine.Yüksek alakalarınızı bekliyorum...

Geri