• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

makro yardımı ile veri aktarma

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
herkese selamlar;
benim şöyle bir sorum olacaktı.
bir sayfadaki belli bir sütunda bulunan hücrelerimi,
başka bir sayfada (aynı başlıklar altında) bulunan en alt satıra otomatik olarak attırmak mümkün müdür?
biraz karışık gibi oldu ama örneği incelerseniz yardımcı olabileceğinize inanıyorum
şimdiden teşekkür ederim..

Ekli dosyalar

Sn: lepricon Size Daha Verimli Olacagına İnandıgım Bir Çalışma Gönderiyorum. Umarım Yardımcı Olur.Biraz Aceleye Geldi Ama Sizin İstediginiz Gibi Oldu. Sanırım.
UserFormdan kayıt ediyorsunuz. Sırası İle Excel Sayfasına Kayıt Ediliyor.
Kayıtların Kontrolunu Excele Dön Butonu İle Yapabilirsiniz.İstediğiniz Gibi Sırası İle Alt Alta Olarak Kayıt Etmektedir.
Kolay Gelsin.

image.php

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
sayın security emeğiniz için teşekkür ederim;
yaptığınız userform çok güzel olmuş ancak makro kaydetme ile yaptığım (işin çok acemisiyim) makroyu incelerseniz ne istediğimi daha net anlarsınız diye tahmin ediyorum. (ancak burda yaptığım iş tam tersi. gerçi bu da işimi görmedi değil) ama daha basit veya değişik yolu var ise gösterirseniz sevinirim.
ekli dosyayı incelerseniz çok daha iyi anlayacağınıza inanıyorum
iyi çalışmalar dilerim.

Ekli dosyalar

Sn: lepricon İstadiğiniz Gibi sayfa 1 e ne yazarsanız sayfa 2 dede aynı satır ve sütünada o yazacaktır. en basit yolu budur.Tabi Buna önceki Örnegimdeki gibi userformdan da kayıt yaptırabilirsiniz sayfa1 ve sayfa 2 ye olarak ikisinede kayıt yaptırabilirsiniz . yani geliştirilebilir. ama sizin istediğiniz gibi en basit yolu budur. Sizin İçin Uyarladım umarım İstediğiniz gibi olmuştur. Sayfa1 deki yazılar silip istediğiniz gibi Doldurun sayfa 2 deki yazıları silmenize gerek yoktur.iyi çalışmalar kolay gelsin. security.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
sayın security; emek harcadığınız için teşekkür ederim tekrardan.
deneme2.xls örneğinde sorunumu çözdüm. benim isteğim biraz daha farklı bişeydi
ama hallettim. Tekrardan teşekkür ederim

Geri