• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

-makro olarak- b kolonunda "ali" yazanların c kolonlarını toplamını texbox'a yazsın

Excel Vers. ve Dili
2003
-makro olarak- b kolonunda "ali" yazanların c kolonlarını toplamını texbox'a yazsın

-makro olarak- b kolonunda "ali" yazan satırların c kolonlarının toplamını texbox'a yazılsın (b1 den b65000)'e döngü olması gerekiyor. Nasıl yapabiliriz ?

Bunun formülünü uyarlamaya çalışıyorum sistemime yardımcı olabilir misiniz ? Lütfennn.

Ya lütfen rica ediyorum. Eğer olmuyorsa olmuyor deyin. Mutlaka bir yorumunuz vardır. Buna benzer örnekler varsa ordanda alıntı yapabilirim. Hiç böyle bir ihtiyacınız olmadı mı ? Program yaparken...

Formül olarak yapılabiliyor. Ama değer hataları veriyor.

Makro istiyorum. Yardımcı olacak yok mu ?

Kod:
Sub topla()
TextBox1 = WorksheetFunction.SumIf([b1:b65000], "ali", [c1:c65000])
End Sub

Sorunum devam ediyor :(((

Sevgili Hamitcan ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

yalnız bi kaç sorun var. Ben bu kodu UserFormumda kullanacağım. UserFormumda veri kaydediyorum.

daha sonra o isimde kaydettiğim verilerin toplamlarını anında aynı user formun sağ tarafında bir listboz veya textboxta raporlamasını istiyorum. raporlamasını istiyorum.

Ben İsimleri userformumda "b" hücresine kaydediyorum. Kg.larıda "c" hücresine kaydediyorum. 4 ayrı isim var. ve her birinin kendi Kg.larının toplamlarını aynı user formda bir textbox veya listboxta görmek istiyorum.

İlginiz için tekrar teşekkür ederim.

rica ederim işinizi gördüyse ne ala

Geri