• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makro ile vlookup

Excel Vers. ve Dili
İşyerinde Excel 2003 ing
Evde Excel 2007 tr
Merhaba ;
Herkeze hayırlı aksamlar dılerım.

Daha once acılmıs bır konu olarak goruyorum ama dosyalarda hata mesajı aldıgım ıcın bu konuyu yenıden acmak ıstedım umarım yanlıs dusunmedım.

Sorum bıraz karısık umarım anlatabılırım :))))

Elimde bır liste bulunmakta. Ben hergun aldıgım bır raporda sureklı dosyayı acıp vlookup fonksıyonu kullanmakta zorlanıyorum. Bu listeyi kod ile yazıp bır makro haline getırmek ve gorev cubugunda bır butona atamak ıstıyorum.Hergun aldıgım raporda satır ve sutunlar degısken degıl. Yanı ornektede anlattıgım gıbı aldıgım raporlarda B sutununda bulunan ısımlerın listede karsılıgına gelen sayıların C sutununa gelmesını ıstıyorum.

Ekli dosyalar

İhtiyacınızı karşılayabilir mi emin değilim ama hocalarımdan öğrendiğim kadarıyla böyle bir şey yaptım.
Dosyayı bir inceleyin.

Ekli dosyalar

Teşekkür ederim.
Fakat sorunum şu bu liste ayrı bır dosyada yer almakta ve ben bu dosyayı sureklı acıp kapatmak durumundayım. Bu listeyi kod sayfasına yazma gıbı ıhtımalımız varmı daha sonra ekleme yapabılecegım sekılde. Yanı Listenin excelde değil kod sayfasında olması mumkun mu ?

Tühh sonunda ben de birine yardımcı olabilcem diye sevinmiştim:)
Öbür dosyaya geçince beni aşıyor bakalım ben de izleyeceğim konunuzu umarım tez zamanda yanıt alırsınız.Bir de umarım sözünü ettiğiniz liste çok uzun değildir..

Olsun buda arsivimde saklayacagım enfes bır calısma olmus. Teşekkür ederim :))))
Liste 150 ile 200 arasında :)

Sahi mi ciddisin di mi:))

Neyse şaka bir yana umarım sorunun çözülür.İyi çalışmalar dilerim.

Explorer teşekkür ederim eline sağlık.
Harika olmuş

Geri