Merhaba;
Elimde barkod oluşturmak için hazırlanmış bir excel var.
Bu dosyada barkodlar oluşturup daha sonrada bu oluşturulan barkodları takip ediyoruz.
Benim sorum şu olacaktır.
Daha önceden oluşturulan bu barkodların tekrardan kullanılmaması için kullanılan barkodları silmem gerekiyor, ancak bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Ekteki ekran alıntısında hazırlanmış olan dosyayı inceleyebilirsiniz.
Şimdi bu ekran görüntüsünde görüldüğü üzere K sütununda takip numaraları var ben zaman içerisinde bunları sırası ile kullanıyorum.
Kullandığım barkod numaralarını A sütununa çekiyorum.
Daha sonra bu barkodları yazdırıyorum.
Bu kullanılan barkodları satır sil dediğimde yazdırma şablonundaki formüller bozuluyor bu sebepten dolayı kullanılan barkodları seçip içeriği sil demem gerekiyor ardından kullanılmayan barkodları yukarıya doğru tekrar taşımam gerekiyor.
Bu işlemi hergün yaptığım için bu durumu otomatize hale getirmek istiyorum.
Konuyla alakalı yardımcı olursanız sevinirim.
Elimde barkod oluşturmak için hazırlanmış bir excel var.
Bu dosyada barkodlar oluşturup daha sonrada bu oluşturulan barkodları takip ediyoruz.
Benim sorum şu olacaktır.
Daha önceden oluşturulan bu barkodların tekrardan kullanılmaması için kullanılan barkodları silmem gerekiyor, ancak bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Ekteki ekran alıntısında hazırlanmış olan dosyayı inceleyebilirsiniz.
Şimdi bu ekran görüntüsünde görüldüğü üzere K sütununda takip numaraları var ben zaman içerisinde bunları sırası ile kullanıyorum.
Kullandığım barkod numaralarını A sütununa çekiyorum.
Daha sonra bu barkodları yazdırıyorum.
Bu kullanılan barkodları satır sil dediğimde yazdırma şablonundaki formüller bozuluyor bu sebepten dolayı kullanılan barkodları seçip içeriği sil demem gerekiyor ardından kullanılmayan barkodları yukarıya doğru tekrar taşımam gerekiyor.
Bu işlemi hergün yaptığım için bu durumu otomatize hale getirmek istiyorum.
Konuyla alakalı yardımcı olursanız sevinirim.