• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makro ile kuramadığım problem

sayın fatih seker (adınızı da formulden orendim... :)) cok karısık yazmışsınız hiç bir sey anlaşılmıyor

siz calışan kişinin kaç yıllık eleman olusuna gore o yıl kaç gün izin hakkı olduğunu hesaplamak istiyorsunuz öğle mi?

sayın fatih seker (adınızı da formulden orendim... :)) cok karısık yazmışsınız hiç bir sey anlaşılmıyor

siz calışan kişinin kaç yıllık eleman olusuna gore o yıl kaç gün izin hakkı olduğunu hesaplamak istiyorsunuz öğle mi?

işe giriş tarihii : 10.12.2000

Yıllık izinler : her sene 10.12. tarihinde olacak şekilde

1-5 yıl arasında 14 gün
6-15 yıl kadar 16 gün
15 yıldan fazla 20 gün

her yılı otomatik olarak hesaplayacak kendi hesaplayacak

Ben sadece kulladığı izinleri gireeğim izinleri kendi ekleyecek. Örnek verirsem ;

10.12.2000 tarihinde çalışmış ve bugün 10.12.2006 tarihinde izin alamya hak kazanmış fakat çalıştığı yıl sayısı 6 olduğuna göre 16 izin alma hakkı doğuyor ben bunu ta 2010 yılına kadar hatta daha sonraki yıllara göre de uzatabilmeliyim. Fakat bu çalışanın 10.12.2006 da o güne gelmediğinde " 0 " yazmasını istiyorum geldiğinde 16 yazacak ve doldurduğunda önceki izinleri varsa ona eklenecek

Ben bu şekilde nasıl yaparım acaba

Saygılarımla

Dostum yalnız yazdığın izin günleri bu şekilde olmamalı..
6-15 yıl arasında izin günü 20
15 + yıl arasında izin günü 26 olmalı....
Yoksa ben mi yanlış biliyorum 10 yıldır :(

Ekteki dosyayı inleceyiniz..

şuan asıl istediğimi bu linkte topladım ve ekte sunuyorum benim düşündüğüm gibi kurulmaı mümkünmüdür acaba yardımlarınız için sağol

Geri