Makro ile exelde çalışma sayfaları arasında veri aktarımı

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
merhaba çalıştığım firmada haftalık müşterilere dolar ve euro bazında ödemeler yapıyoruz. Bu firmaların değişik bankalarda hem euro hem usd hesapları mevcut. Örnek bi exel oluşturdum. Benim istediğim şu ki VERİ sayfasında B sütununa veri koyduğumda o satırdaki veriler EFT-HAVALE sayfasındaki sarı ile işaretlenmiş yerlere sırayla gelsin. Böyle bir şey mümkünse çok makbule geçecek bir iyiliğe adım atmış olacaksınız. Yardımcı olacak yada yardımcı olamk için sorumu okumuş arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Üstat saygılar... İnan o kadar faydalı oldu ki şu yardımın. Allah ne muradın varsa versin...Şimdi Bu VERİ sayfasında IBAN numarasından sonra bir sütun açıp oraya tutar desek o tutarı da EFT HAVALE sayfasına almak mümkün mü acaba

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
birde BİRİM diye bir sütun açmışsınız ona gerek yok aslında onu da kaldırabilirsek çok şey istiyorum farkındayım lütfen kusuruma bakmayın.

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Eki tekrar deneyin.
İyi çalışmalar.

Not: Hangi firmaya ne ödedim? sorusuna çok çabuk cevap alabilmek için Bu talimatları bir sayfada neden tutmuyorsunuz?

Bunun için "kanakan52-banka-2" ekini deneyin.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
amaç hangi firmaya ne ödediğim değil üstat. ödeme yapmak istediğimde giden onlarca dakikamı geri kazanmak. önceleri programdan her firmanın carisine girip tek tek ibanlarını exeldeki tabloya atıp tutarla birlikte bankaya faxlıyorduk. Adımıza bu paraları çıkarın diye. Şimdi bir kaç mouse haraketiyle bu işlemiş çok daha basit hale indirgemiş olucam. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
çalışmalarınızı şimdi gördüm. Bu kadarını tahmin etmek bile zordu benim için. Allah razı olsun. Ne denirki başka