• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makro ile excelden worda aktarma!

Excel Vers. ve Dili
Excel başlangıç
İyi günler herkese kolay gelsin. Bir konuda bilgi almak istiyorum. Forma baktım buna benzer başlıklar açılmış ama sonuç alınamamış. Ben excelde onlarca tablo oluştursam her tabloya özel bir buton eklesem. Bu butonlara tıkladığım zaman tabloyu worde aktarma olabilir mi? Böyle bir şey mümkün müdür?

İnşallah anladığımız ve bildiğimiz kadarıyla gerekli yardımları yaparız.
Zaten bunun için buradayız.

İnşallah anladığımız ve bildiğimiz kadarıyla gerekli yardımları yaparız.
Zaten bunun için buradayız.

Teşekkür ederim ilginiz için. Ancak şöyle bir durum var. Hazırlayacağım tablo gizli kalması gerekiyor. Elinizde direk o şekilde hazır var mı acaba ben direk vereceğiniz excele bilgilerimi girsem?

Örnek bir dosya hazırlayıp yapmak istediğiniz şeyi ayrıntılı yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız.
Orijinal dosyayı eklemeniz gerekmiyor.

Örnek bir dosya hazırlayıp yapmak istediğiniz şeyi ayrıntılı yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız.
Orijinal dosyayı eklemeniz gerekmiyor.

Anladım. Peki Sizce her biri wordde ayrı sayfa olacak olanlar için excelde de ayrı sayfalara mı yapayım yoksa excelde 1. konu bittikten sonra birkaç satır boşluk bırakıp ikinci konuya gibi ilerleyeyim mi?

Üstad şimdi "çalışma" adı altında küçük bir excel hazırladım. İstediğim konu A1'den A10'a kadar (bu uzayabilir) olan kısım 1. konu veya 1. sayfa olacak. Bunun yanına bir buton ekleyip o butona bastığımızda bu hücreler arasında yazanı worde aktarabilir miyiz? Yani buton o bölümler arasındaki bilgileri wordde düzenli şekilde gösterse. Aynı olay 2. sayfa olarak adlandırdığım olayla da ilgili. Onun da yanına bir buton eklense ve ona da tıklandığı zaman 2. sayfa diye belirttiğim alanları wordde gösterse. Yardımlarınızı bekliyorum. Çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Konu güncel. Yok mu yardım edebilecek arkadaşlar.

Geri