• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

makro ile açıklama ekleme

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Merhaba Arkadaşlar;
ben çok iyi bir excel kullanıcısı değilim ve bundan dolayı sizlerden yardım bekliyorum. yapmam gerekeni anlatmaya çalışayım umarım anlatabilirim :)
mesela a1 hucresine bir rakam yazdım bu 5 olsun b2 hucresinede bir rakam yazdım buda 8 olsun bu rakamları yazdığımda otomatik olarak c3 hucresinde daha önceden eklediğim açıklama cıksın.bu açıklama rakamları girmeden cıkmasın. tabi rakamlar olma şartı yok mesela a1 hucresine bir tarih girdim 10.11.2010 b2 hucresinede 18.12.2010 girdim bunlar yazıldığında ekleyeceğim açıklama otomatik olarak cıkmasını istiyorum. umarım derdimi anlatabilmişimdir. yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...

Son düzenleme:
konu başlığınız form kurallarına uymuyor değiştirirseniz dosyanızı ekliyebilirim.

Merhaba hocam kusura bakmayın acemiliğime verin. teşekkürler...

Çok teşekkürler istediğimde tam olarak buydu. Allah Razı Olsun. son bişey daha soracam sayfa 2 nin görünmemesini sağlayabilirmiyiz. yani gizli olmasını sağlama şansımız varmı? teşekkürler...

Çok teşekkürler istediğimde tam olarak buydu. Allah Razı Olsun. son bişey daha soracam sayfa 2 nin görünmemesini sağlayabilirmiyiz. yani gizli olmasını sağlama şansımız varmı? teşekkürler...

var ama siz önce onu doldurmanız gerekir.
istediğiniz verileri doldurduktan sonra sekmenin ( Sayfa2 ) üzerine sağ tuş tıklayın ve gizle deyin

çok teşekkür ediyorum. yeni birşeyler öğretebilmek çok hoş olsa gerek ve siz bunu yaptınız teşekkürler...

Geri