• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

makro güvenlik seviyesi düşük olsa da şifre sorsun

Excel Vers. ve Dili
2002 Türkçe
merhaba
ekli belgeye visual basic ile olusturulmus sifre ile girilebiliyor.
bu belgeyi ağdaki bir baska kullanıcıyla paylasacagım fakat ağda bulunan bir baska kullanıcının makro/guvenlik seviyesi "düsük" olarak ayarlanmıssa sifre ile karsılasmadan belgeye girebiliyor hatta kullanabiliyor.
sizden ricam bu 3. ağ komsumun makro/güvenlik seviyesi düsük olsa bile bu belgeyi acamasın.

farklı görüşler de işime yarayabilir. sonuçta ağda sadece benim istediğim kullanıcının bu belgeye ulasmasını istiyorum.
görüşleriniz için simdiden tesekkur ederim..

.......kullanıcının makro/guvenlik seviyesi "düsük" olarak ayarlanmıssa sifre ile karsılasmadan belgeye girebiliyor hatta kullanabiliyor.
sizden ricam bu 3. ağ komsumun makro/güvenlik seviyesi düsük olsa bile bu belgeyi acamasın.......

Sanıyorum düşük değil yüksek olmasını kasdediyorsunuz. Böyle bir işlem mümkün değil, ancak güvenlik düzeyi yüksek olarak ayarlanmışsa boş bir sayfa çıkması sağlanabilir.

Not: İsterseniz dosyaya açılış parolası koyun.

evet. haklısınız "yüksek" demek istedim.

dalgınlık. bagıslayın.
tesekkurler.

merhaba
denedim ama bir turlu açılış parolası nasıl konuyo yapamadım.
yardım ederseniz sevinirim.
tesekkurler

merhaba
denedim ama bir turlu açılış parolası nasıl konuyo yapamadım.
yardım ederseniz sevinirim.
tesekkurler

Dosya-Farklı kaydeti tıklayın. Açılan pencerenin sol üst köşesindeki araçlar-genel seçenekleri tıkladığınızda parola penceresi karşınıza gelecektir.

tesekkur ederim.
"saglıgınıza duacıyım"
: )

Çok teşekkürler sayın Zafer. Resmen önümüze deniz değil okyanus açmışsınız. Sağlıkla kalın.

Geri