• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makro geri alınmıyor. Her kayıt ayrı excel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
1. Bu gün düzenlediğim bir sayfada makroma basmam sonucu bazı bilgilerimi kaybettim. Geri al tuşu makroda çalışmıyor. makro ile yaptığımız bir işlemi geri almak mümkün mü?

2. yukarıdaki nedenden dolayı sayfada kaydet butonu ile çıkış yaptığımızda her kaydı
farklı bir excel kitabında kayıt yapabilir miyiz? Yani her kayıt işlemi için ayrı kopya..
örn: Kayıt1,kayıt2,kayıt3 .......

Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim....

1. Bu gün düzenlediğim bir sayfada makroma basmam sonucu bazı bilgilerimi kaybettim. Geri al tuşu makroda çalışmıyor. makro ile yaptığımız bir işlemi geri almak mümkün mü?

2. yukarıdaki nedenden dolayı sayfada kaydet butonu ile çıkış yaptığımızda her kaydı
farklı bir excel kitabında kayıt yapabilir miyiz? Yani her kayıt işlemi için ayrı kopya..
örn: Kayıt1,kayıt2,kayıt3 .......

Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim....

1. Sorunuzun yanıtı makroyu çalıştırmadan mümkün olduğunca yedek alıp yedek dosya üzerinde çalışmanız tavsiye olunur. Makro geri dönüş imkanı sağlamamakta.

2. Sorunuz ise dosyanızı gönderin kodu yazıp istediğiniz yere yedek dosya kaydı yaptıralım.

1. bahsettiğim işlemi yapamadığım için kaydet eklememiştim.
2. evet dosyanın olduğu yere kaydedilecek. Kayıt edilirken dosyanın adını oto vermeliKAYIT1,
kayıt2,kayıt3 gibi her kayıtta farklı dosya atmalı mümkün müdür?

1. bahsettiğim işlemi yapamadığım için kaydet eklememiştim.
2. evet dosyanın olduğu yere kaydedilecek. Kayıt edilirken dosyanın adını oto vermeliKAYIT1,
kayıt2,kayıt3 gibi her kayıtta farklı dosya atmalı mümkün müdür?

Merhaba
Boş bir module kopyalayın ve deneyin.

Kod:
Option Explicit
Sub çoğalt_1967()
'Konu       :   Dosyayı Kaydet
'Mail       :   m.batu.1967@gmail.com
'Coder By   :   asi_kral_1967
Range("AA1") = Range("AA1") + 1
ActiveWorkbook.Save
ActiveWorkbook.SaveAs Filename:=(ThisWorkbook.Path & "\" & "Kayıt" & Range("AA1")) & ".xls"
End Sub

Eki inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Yardımların için çok teşekkür ederim üstadım budur...:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri