• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

makro düzenlemede sorun

Katılım
14 Ağustos 2011
Mesajlar
78
Excel Vers. ve Dili
excell 2003 excell 2007
hiç bi bilgim olmamasına rağmen forumdan aldığım örneklere bakarak birşeyler yapmaya çalıştım fakat makroları çalıştıramadım.

makrolarda ana sayfada oem ve parça no ile arama yaptığımda stok sayfasında varsa o parçayı 1 numara ile belirttiğim sutuna oradaki bilgileri ( alış fiyatı hariç ) anasayfadaki aynı isimli sütunlara yerleştirilsin.
oem nosu aynı olan birden fazla parça var ise 1 2 3 4 5 6 nolu sütunlara sıralansın.

stok girişi çıkışı sayfasıda oem ve parça noyu yazdıktan sonra adedi belirtip stok sayfasındaki miktarı arttırsın veya eksiltsin.
 

Ekli dosyalar

Sn fatih4128, devamlı olarak parça parça bilgiler istiyorsunuz, hazırlanan kodları kendi sisteminize uydurmaya çalışıyorsunuz ve gayet doğal olarak sıkıntı yaşıyorsunuz. İlk baştan şu asıl dosyanızı gönderseniz de ona göre size yardımcı olsak, siz de hiç uğraşmadan programınızı kullanmaya başlasanız olmaz mı?
 
evet abi haklsınız sizin verdiğiniz programı kullanıyorum ben sadece kendim uğraştım yapmak için belki olur diye.

isteğim şimdiki dosyayı sizin gönderdiğiniz dosya gibi yapabilmekti sadece oem no ile arama yaptığınızda aynı oem nolu farklı markaların alt alta bilgilerinin sıralanmasını istiyorum o yani.sonuçta burada herkes birşeyler paylaşıyor bilgisi dahilinde bilmeyende öğrenmiş oluyor asabi tavırların bi manası yok yani.
 

Ekli dosyalar

Geri
Üst