• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makro düzenleme ?

Excel Vers. ve Dili
ofis 2010
iyi akşamlar
veri giriş yaptığım formda bir iki düzenleme yapmam gerekiyor, çözemedim.
Giriş Miktarı * Giriş Fiyatını Giriş Toplamına, Çıkış Miktarı * Çıkış Fiyatı' nı Çıkış Toplamına form üzerinde yazdırıp, formu aktardığımda boş satıra göre kaydı aktarıyor ancak aktarmada Giriş ve Çıkış satırına göre aktarmasını istiyorum.
Teşekkürler
http://s9.dosya.tc/server/pvm3mt/STOK_MSTR_30.08.16_v1.02.rar.html

veri girişinde giriş veya çıkış olduğu için bir tarafı boş oluyor, o yüzden giriş' te çıkış' ta hep üstten alta doğru boş satır doldurduğu için ürün isimleriyle, ürün fiyatları dengesiz satırda oluyor.

Son düzenleme:
formda düzenleme

Merhaba;
Formda birkaç değişiklik yaptım
İnceleyin.
İyi çalışmalar.

görselliği ve kullanım daha güzel olmuş, ancak veri kaydedince tekrar tarih girerken tarihi komple silip tarih yazmak gerekiyor, yeni tarih girişi kilitleniyor, ayrıca ürün cinsinde ilk harfte seçip miktar butonuna atlıyor. Aynı harfle başlayan ürünler olduğunda ilave harf girdiğimde diğer ürünü getirebilir mi? açılış pencereyi fazla kullanmadan, yani MAĞAZA-8,MAĞAZA-18,MİNDER, M ile başlayan üç ürün var ilk M' de değilde istediğim ürün çıkana kadar harf yazmak şeklinde mesela MİN' deyince MİNDER çıkması gibi.
teşekkürler

sorun çözüldü

Kod:
görselliği ve kullanım daha güzel olmuş, ancak veri kaydedince tekrar tarih girerken tarihi komple silip tarih yazmak gerekiyor, yeni tarih girişi kilitleniyor, ayrıca ürün cinsinde ilk harfte seçip miktar butonuna atlıyor. Aynı harfle başlayan ürünler olduğunda ilave harf girdiğimde diğer ürünü getirebilir mi? açılış pencereyi fazla kullanmadan, yani MAĞAZA-8,MAĞAZA-18,MİNDER, M ile başlayan üç ürün var ilk M' de değilde istediğim ürün çıkana kadar harf yazmak şeklinde mesela MİN' deyince MİNDER çıkması gibi.
teşekkürler
Private Sub TextBox2_Change()
If TextBox2="##.##.####" Then TextBox2=Format(Date,"dd.mm.yyyy")
End Sub bunları kaldırınca ve
CommandButton1_Click() End Sub' un üzerine
TextBox2.SelLength = 0
With TextBox2
.MaxLength = 10
.EnterFieldBehavior = fmEnterFieldBehaviorRecallSelection
.Text = "##.##.2016"
.SelStart = 0
.SelLength = 1
End With ilave edince tarihi silmeden yeni tarih yazılabilir oldu.

Geri