Makronun çalışması esnasında sürekli sayfalar arasında gidip gelmesini nasıl engelleyebilirim; sanırım updatesheet=false gibi bir komut görmüştüm ama bulamadım
selam, karşılaştığım bir sorunu çözümünü ararken bu mesaj dikkatimi çekti.
Mesela ben A.xls de bir makro yazdım ki kodunu aşağıya yazdım. Ve bu A.xls gün boyu bilgisayarımda açık kalması gerekiyor. Ve Bu A.xls dosyasında 5dk da bir çalışan otomatik bir makro var. Ancak B.xls dosyası üzerinde çalışırken bu makro devreye giriyor ve hata mesajı karşıma çıkıyor. Çünkü B.xls çalışma sayfamda "Dtbase" diye bir sayfa yok. Nasıl bişey eklemeleyim ben B.xls dosyasında çalışırken A.xls dosyasındaki makro sessiz sedasız çalışsın. Şimdiden teşekkürler...
Ben B.xls üzerinde çalışırken arka planda diğer makronun çalışmasını istiyorum. Hatta aşağıdaki iki kodu yazdım makroya ama iki tane excel dosyası açıkken bi problem çıkmıyor. 3. excel safyası açtığımda ise bu sefer B.xls deyken atıyorum 3. açık dosya olan C.xls'ye geçiyor... Bu arada ilginiz için teşekkürler...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.