• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makro Atanan Simgelerin Maus Üzerine Gelince Renklenmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akmes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Turkçe
Selamlar;

Ana sayfadan makro ile tanıttığım simgeler yardımıyla diğer sayflara geçiş yapıyorum.Ana sayfada alt atta yaklaşık 20 tane kadar simge var bunların maus ile üzerine geldiğim de yeşil renk olmasını istiyorum.Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Selamlar;

Ana sayfadan makro ile tanıttığım simgeler yardımıyla diğer sayflara geçiş yapıyorum.Ana sayfada alt atta yaklaşık 20 tane kadar simge var bunların maus ile üzerine geldiğim de yeşil renk olmasını istiyorum.Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
Selam,
simgeden kastınız nedir? Userform üzerinde bir CommandButton mu? Sayfa içinde kullanılan VB CommandButton mu? Form ile oluşturduğunuz Bir Button mu? Yoksa sizin özel şekil veya resimler ile oluşturduğunuz Buton mu?
Örnek dosya ekleyiniz

Selam,
simgeden kastınız nedir? Userform üzerinde bir CommandButton mu? Sayfa içinde kullanılan VB CommandButton mu? Form ile oluşturduğunuz Bir Button mu? Yoksa sizin özel şekil veya resimler ile oluşturduğunuz Buton mu?
Örnek dosya ekleyiniz

Merhaba;

Digdörtgen şekli ile oluşturduğum butondan bahsediyorum.Dosyam çok uzun olduğu için buraya taşıyamıyorum.

Merhaba;

Digdörtgen şekli ile oluşturduğum butondan bahsediyorum.Dosyam çok uzun olduğu için buraya taşıyamıyorum.
Selam,
bir önceki mesajımda saydığım bütün düğmeler dikdörtgen yapılabiliyor. küçük bir örnek dosya hazırlamanın zor olmadığını bilmeniz gerek

Selam,
bir önceki mesajımda saydığım bütün düğmeler dikdörtgen yapılabiliyor. küçük bir örnek dosya hazırlamanın zor olmadığını bilmeniz gerek

Sayın Ergün Güler,
Örnek bir dosya hazırlamak tabiki zor değil. İlgili örnek dosya ektedir.

Ekli dosyalar

Selamlar;

Bildiğim kadarıyla bu simgelerin olay yordamı olmadığı için mausu ile bu tür işlemler yapılamıyor tasarım modu içindeki dügmelerle yapılabilir örnek olarak CommandButton ile yapılırsa aşağıdaki örnek dosyada bir uygulama var.

http://www.excel.web.tr/f48/zin-takip-caly-masy-t70216.html

Halit hocam ilginiz için çok teşekkür ederim.

Hocam emeğinize sağlık, çok makbule geçti.Sağolun.

Merhaba;
Sayın Halit Hocam, Ekteki dosyaları açıp kapattıktan sonra excel kitabını (k"X" çarpıdan) kapatıyorum ancak menüler,in bulunduğu excel alt sayfası sabit kalıyor

Geri