DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
ekteki dosyada bazı butonlara makro atamak ve kaydetmeyi başaramadım. ekte kısaca bilgi verdim. yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Dosyayı ekledim incelermisin biraz geliştirmeniz lazım
teşekkür ederim yardımınız için
http://www.excel.web.tr/f157/personel-kayyt-programy-resimli-anlatym-t67133.html
Sayın suleyman242 ,
Özel mesaja istinaden,
Combobox içine veri girşi nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz.
Sayın suleyman242,
Teşekkür ederim .
Sheetler arası geçiş butonları ekledim ve ekte altarnatif olarak paylaşmak istedim. Umarım işe yarar.
arkadaşlar uzun bi zaman ilgilenemedim forumla. Bunun için kusura bakmayın. Fatura takip dosyasını biraz geliştirdim. Sheetler arası geçiş butonları ekledim ve ekte altarnatif olarak paylaşmak istedim. Umarım işe yarar.
günaydın..elinize sağlık güzel olmuş ancak gider isimlerini nasıl değiştirebiliriz bilgi verirmisiniz
Menüden Geliştirici
Tasarım Modu etkin hale getirin
Combobox1 i tek tıkla seçin
sonra sağtıkla özelliklere girin
combobox1 propertiespenceresi açılır
Buradan "ListFillRange ye bu dosyada Kayıt sayfasında G3:G8 hücrelerindeki verileri seçerseniz artık bu değerler gelir resmini ve dosyayı incelemeniz için yolluyorum
![]()
![]()
Arkadaşlar merhaba; Konuyla ilgili bende bişey öğrenmek istiyorum. bu sayfaya yazdır butonu eklemek mümkünmüdür.
Arkadaşlar merhaba; Konuyla ilgili bende bişey öğrenmek istiyorum. bu sayfaya yazdır butonu eklemek mümkünmüdür.