TURKOLOG
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- 2016 64 TR
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 29-10-2026
Aşağıdaki kodla mail atıp kayıt edilen yerden Pdf yi silebiliyorum.
Benim istediğim
Mail gittikten sonra 5 dakika sonra giden kutusundan gönderilmişler kutusundan ve silinenler kutusundan da silsin
Kod şu
Benim istediğim
Mail gittikten sonra 5 dakika sonra giden kutusundan gönderilmişler kutusundan ve silinenler kutusundan da silsin
Kod şu
Kod:
Sub Mail_At()
Dim OutApp As Object Dim OutMail As Object Dim Yol As String, Dosya_Adi As String With Application .ScreenUpdating = False .EnableEvents = False End With Yol = ThisWorkbook.Path Dosya_Adi = Yol & "" & Format(Range("B7").Value, "yyyy-mm-dd-hh-mm") & " - " & Format(Now, "dd-mm-yy hh.mm") & " - PDA.pdf" Sheets("EMAİL BA").Range("A1:I21").ExportAsFixedFormat Type:=xlTypePDF, _ FileName:=Dosya_Adi, Quality:=xlQualityStandard, IncludeDocProperties:=True Set OutApp = CreateObject("Outlook.Application") Set OutMail = OutApp.CreateItem(0) On Error Resume Next With OutMail
.To = "" .CC = ""
.BCC = ""
.Subject = Format(Range("B7").Value, "yyyy-mm-dd-hh-mm") & " - " & Format(Now, "dd-mm-yy hh.mm") & " - PDA" .Body = "İyi günler," & Chr(10) & Chr(10) & "Proforma ekte sunulmuştur." & Chr(10) & Chr(10) & "İyi çalışmalar." .Attachments.Add Dosya_Adi .Display End With On Error GoTo 0 Set OutMail = Nothing Set OutApp = Nothing With Application .ScreenUpdating = True .EnableEvents = True End With
Kill Dosya_Adi
End Sub
Son düzenleme: