NADİR YILDIZ
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- 2016 Türkçe
Arkadaşlar iyi günler daha önce sitede değerli üstatların yaptığı mail gönderme ile ilgili örneği kendime uyarlamaya çalıştım.. burada c/h mutabakat mektubu ve c/h extrelerini mail atmak istiyorum. mail atıyor burada sorun yok.. benim asıl istediklerim muhasebe programından indirdiğim dökümleri burada bazen 150 firma olabiliyor 200-300 sayfa döküm olabiliyor muhasebe fatura listesi sayfasına kopyalıyorum.. mail gönder sayfasında x ile işaretli olan c/h extre dökümlerini fatura döküm sayfasına firma ismine göre ft listesi sayfasından sadece o firmaya ait dökümü alarak mail atmak istiyorum. ayrıca fatura döküm sayfasındaki firmaya ait son bakiye tutarınıda data sayfasının bakiye satırına yazmasını istiyorum.çünkü form sayfasında bakiyeyi ona göre yazıyor..yine mail atarken konu bölümüne firmamıza ait unvan buda form sayfasıın altında x ltd.şti.den almasını ve gönderdiğimiz firmanın ünvanı karataş tekstil birlikte yazdırabilirmiyiz..belki çok şey istedim ama yardım ederseniz çok sevinirim..