• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Mağaza isimleri ve görevlere göre primleri ayarlamak

Excel Vers. ve Dili
Office 2010-İngilizce
Merhabalar,

Sizlerden ricam ekte göndereceğim dosya da ki 3 sheet te de açıklamalarını yazdığım şeylerin yapılıp yapılamayacağını öğrenmek, isterseniz daha detaylı açıklayabilirim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

isterseniz daha detaylı açıklayabilirim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Sayın Hakan,
Daha detaylı olarak sitede açıklarsanız , hem yapabilecek arkadaşlara ulaşırsınız hem de aynı sorunu olan başka arkadaşlara da siz yardımcı olmuş olursunuz. Bu sitenin amacı herkesin yararlanacağı açıda sorun anlatmak ve çözmek , birçok kez benzer sorun çözmektense insanlara kendi çözümlerini eski kayıtlardan bulmasını ve kendi başına ilerlemesini sağlamaktır.

Mümkünse sorunu siteye de açın. İki çok değerli usta dosyanızı çözmüş. Ama sorunu anlamak için dosyanızı neden indirmek gerekiyor?

Sayın Hakan,
Daha detaylı olarak sitede açıklarsanız , hem yapabilecek arkadaşlara ulaşırsınız hem de aynı sorunu olan başka arkadaşlara da siz yardımcı olmuş olursunuz. Bu sitenin amacı herkesin yararlanacağı açıda sorun anlatmak ve çözmek , birçok kez benzer sorun çözmektense insanlara kendi çözümlerini eski kayıtlardan bulmasını ve kendi başına ilerlemesini sağlamaktır.

Mümkünse sorunu siteye de açın. İki çok değerli usta dosyanızı çözmüş. Ama sorunu anlamak için dosyanızı neden indirmek gerekiyor?

Merhabalar,

Benim amacım tabii ki şahsi bir iş yaptırmak değil eğer gerçekten öyle olsaydı dosyayı bu kadar detaylı olarak paylaşıma sunmazdım.

Sitede genel olarak sorduğunuz soruları ek ile belirtmemiz isteniyor bu yüzden de ek'i ile sorularımızı soruyoruz, bende ekli dosyada yazarak anlatmak daha doğru olabileceğini düşündüğümden direkt olarak oraya yazdım.
Allah razı olsun, çok yardımcı oluyorsunuz, bunu çok içten söylediğime emin olabilirsiniz size bu yardımlarınızdan dolayı sonsuz teşekkür ediyorum.

Eklediğim dosyadaki amaç;
Bu dosya bir prim tablosu, mağazalarınız belirlediğiniz kotaları tutturur veya geçer ise bu belirli bir yüzde ile hesaplanarak toplam yaptığı cirodan belirlediğiniz oran ile çarpıp o kişiye ne kadar prim verebileceğinizi gösteriyor. Bizde 3 farklı oran vardır, yöneticiler 2,satış danışmanları 1,şoförler ise 0,5, olarak hesaplanır. Tablonun en üstünde yazan bu oranları herkes kendi istediği gibi değiştirebilir tabi formüllerin içerisinden de.

Çok Teşekkürler.

Merhaba;
Galiba Üç sayfa etkileşimli olacak.
Bir örnekte benden.
İyi çalışmalar.

Sayın muygun,

Gerçekten süper olmuş, tam istediğim gibi hatta benim dosyamı daha da güzelleştirmişsin:) Eline koluna sağlık, Allah senden razı olsun :)

prmts; Size de çok teşekkür ederim.

Rica

Merhaba;
Galiba Üç sayfa etkileşimli olacak.
Bir örnekte benden.
İyi çalışmalar.

Küçük bir sorum olacak, primler tablosunda mağazayı filtre ettiğimiz zaman o mağazada çalışan personele verilen prim tutarı ile toplam prim tutarı sayfasında yazan tutar farklı çıkıyor. Demek istediğim toplam prim tutarından yönetici 2,sd 1,ş 0,5 olarak ayarlanabilir mi? Kısacası toplamları aynı çıkabilir mi?

yardımlarınız için teşekkürler.

Geri