- Excel Vers. ve Dili
- excel 2010 tr
ekleyeceğim dosyayı makroları devre dışı bırakıp çalıştırdığımızda asıl hesaplama verileri ortaya çıkıyor makroları etkinleştirerek çalıştırıp maaş döküm hesapla butonuna basınca katsayıları değiş diye bir buton var ancak user form 3 teki text box 1 ve 3 e ondalık sayı girmek mümkünken text box 2ye ana sayı giriliyor maaş taban aylık katsayısı 0,86251 dir bunun hesaplama sistemi =0,86251*1000=862,51 taban aylık çıkar. userform 3 teki text box 2 ye nasıl ondalık sayı girilir ve bunlar hangi formülle sayfa 1deki b1-b2-b3 gibi hücrelere geliyor çözemedim ben elle müdahale yolu ile kendi maaşımı net hesapladım ancak elle müdahale yerine userform3 teki text box 2ye ondalık sayı girişinin mümkün olmasını ve diğer kodların buna olumlu bakmasını hesapla butonununa basınca aksilik çıkmamasını istiyorum saygılarımla.
makroları devre dışı bıraktığınızda vba tamamen açık geliyor yardımcı olabilecek herkese teşekkürler.
makroları devre dışı bıraktığınızda vba tamamen açık geliyor yardımcı olabilecek herkese teşekkürler.