• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

MAAŞ PROGRAMI

MAAÞ PROGRAMI

Benim amacım ekte verilen 5 şubeden birinin mart ayına ait maaş çizelgesi görülmektedir.
Amacım bu bu beş şubeyide tek sayfa olarak veri giriş çıkışlarını yapabilmek. Her ay kopyala başka bir sayfaya yapmak istemiyorum. biliyorum biraz zor olabilir veya zaman alabilir.
Teşekkür ederim

Değerli arkadaşlar. Biliyorum ki zamanınınz çok değerli ve ben çok şey istiyorum. İnanıyorum ki yardımcı olacaksınız....
teşekkürler

Sn. dearlife,

Foruma dikkat etti iseniz hemen her soruya birkaç gün içinde bir cevap yazılıyor. Dosyanız 30 defa indirildiği halde sorunuza cevap gelmemesinin sebebi bu bilgiler ile yapmak istediğinizi zannedersem kimsenin tam olarak anlamamış olması. Siz yapmak istediğiniz şey ne ise iyi kötü başlamalısınızki daha sonra takıldığınız yerde yardım edebilelim.

ASLINDA BU BİR PERSONEL MAAÞ PROGRAMI.
Bizim 5 şubemiz var hepsi için ayrı ayrı maaşları hesaplanıyor. Bu formatta olması önemli değil.. Benim istediğim bu insanların aylık maaşlarını hesaplamak. Þubelerin Ay ay dökümünü almak.
göre çıktı alabilmek.
Personele verilen avans ve diğer muhtelif pasta vs. giderlerin dökümde gözükmesi.
Ã?nceki aydan devir borç ve alacağının maaşa eklenmesi
Fazla mesailerin ve bayram yevmiyelerinin maaşa eklenmesi
Eksi mesai , Muhtelif Pastala, avanslar , diğer muhtelif giderlerin maaştan düşülmesi kalan maaşın kalan bölümde görülmesi.
Ã?denen maaştan kalanı diğer aya devretmesi.
Ben bu formatı 4 aydın kullamnıyorum. Elimden bu kadarı geliyor. İstediğim bunun biraz daha düzenli bir formata sokmak.
Teşekkürler

Arkadaşlar ben ekte denilen dosyayı göremedim,bu nedenle de inceleme imkanım olmadı.Dosya nerede?
Selamlar

Ã?zür dilerim Dosyayı buldum ama rar'la sıkıştırılmış olması nedeni ile açamıyorum. Eğer mümkünse ZİP'leyin

Merhaba,
dosyanıza hem dün hem de bugün baktım. Gerçekten güzel bir çalışma yapılabilir Ama çok vakit alacak bir program. Ben hazırlarım ama ancak hafta sonu yapabilirim. Sadece böyle şeyleri hazırlamaktan haz duyduğum için yapacağım ama dediğim gibi güzel bir çalışma için biraz sabredeceksiniz.
Tabi bu arada başka arkadaşlar el atmış ve bir şeyler hazırlamış olabilirler. Ama öyle de olsa ben yine de ir alternatif sunmaya çalışacağım.
Herkese kolay gelsin.

Dearlife,

eklediğin dosyada sanırım mevcut sayfayı olduğu gibi kopyalayıp başka bir sayfaya yapıştırmak istiyorsun. bu işlemi makrolar yardımı ile yapabilirsin...

eklediğin dosyaya makro ile anladığım şekilde hazırladım... tek yapmam gereken makrolara girip makro1 isimli makroyu çalıştırmak. kodları incelemek istersen Alt+F11 tuşuna basarak kodları görebilirsin..

Bahadır KAÇMAZ

Forex' Alıntı:
Dearlife,

eklediğin dosyada sanırım mevcut sayfayı olduğu gibi kopyalayıp başka bir sayfaya yapıştırmak istiyorsun. bu işlemi makrolar yardımı ile yapabilirsin...

eklediğin dosyaya makro ile anladığım şekilde hazırladım... tek yapmam gereken makrolara girip makro1 isimli makroyu çalıştırmak. kodları incelemek istersen Alt+F11 tuşuna basarak kodları görebilirsin..

Bahadır KAÇMAZ
teşekkür ederim. istediğim bu değildi. Ben kopyala derdinden kurtulmak istiyorum.
kopyalamadan bunu tek sayfada ve bir kaç şube ile nasıl yapabilirim.
saol

Cako' Alıntı:
Merhaba,
dosyanıza hem dün hem de bugün baktım. Gerçekten güzel bir çalışma yapılabilir Ama çok vakit alacak bir program. Ben hazırlarım ama ancak hafta sonu yapabilirim. Sadece böyle şeyleri hazırlamaktan haz duyduğum için yapacağım ama dediğim gibi güzel bir çalışma için biraz sabredeceksiniz.
Tabi bu arada başka arkadaşlar el atmış ve bir şeyler hazırlamış olabilirler. Ama öyle de olsa ben yine de ir alternatif sunmaya çalışacağım.
Herkese kolay gelsin.

cako merhaba, bizim maaş programı nasıl gidiyor. şimdiden teşekkürler

formd personel maaş ve avans proğramı bulamıyorum
acil yardım

Geri