• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Logo GO ile İlgili Fiyat Kartlarını Güncelleme

Merhabalar,

Excelde formata uygun olarak 1 kere fiyatları logoya attım ve satış faturalarında fiyatlar otomatik olarak geliyor. bu çok güzel ancak fiyatları güncelleyemiyorum. Aynı exceli attım hata veriyor işlenemeyen kayıt sayısı diyor ve bir türlü fiyatlları güncelleyemiyor. alım satım tanımlarından fiyatları 0 yapayım dedim fiyatları da 0 lamıyor. tüm fiyatlarımı yine excel listesiyle veya başka bir şekilde toplu biçimde nasıl güncellerim ?

Sayın ozguozbek,

Yanlış anlamadı isem bu isteğiniz LOGO programı ile ilgili bir durum. LOGO yetkilileri ile bağlantı kurun derim.

sorunu çözebildiniz mi? ben bir şekilde çözdüm ama.

Logo'da fiyat güncelleme

Ekli dosyada tarif edilmiştir. Güncelleme yaparken hata mesajı alanlar için açıklama mevcuttur.

Ekli dosyalar

üstad varya ne zamandır bunu arıyordum eski ayarlar değişmiş yeni sürümle ALLAH senden razı olsun.

Amin cümlemizden :)

Hocam bunu başdan yazılı olarak yazmanız mümkünmüdür.
Exele bağlanma aktarma gibi ayarların tamamını...

Hocam bunu başdan yazılı olarak yazmanız mümkünmüdür.
Exele bağlanma aktarma gibi ayarların tamamını...

Logo programı üzerinden resimli bir anlatma yolundan mı bahsediyorsunuz? Dosya üzerinde yeterince açıklama vardı diye hatırlıyorum.

üstad varya ne zamandır bunu arıyordum eski ayarlar değişmiş yeni sürümle ALLAH senden razı olsun.

Çalışmıyor olsaydı bu mesaj gelmezdi sanırım. Forumda gönderdiğiniz ilk mesajın bu şekilde olması da ayrıca düşündürücü. Fiyat kartlarını güncellemeyi denediğinizde nasıl bir hata aldığınızı paylaşırsanız eminim çözüm bulacak birileri çıkacaktır. Bu kişi belki ben bile olabilirim.

Geri