• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ListView'den yazdırma işlemi

Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2010
S.a Arkadaşlar,

Gün içersinde kayıt yaptığım çeklerin listesini ListView'e alıyorum buradan yazdırma işlemide yapabiliyorum fakat benim istediğim hesap adı seç bölümünden seçtiğim hesabın ogün kayıt varsa listeleme yapması aksi takdirde listede nekadar kayıt varsa hepsini getiriyor. :yardim:

Ekli dosyalar

Sorunuz pek açık değil.
Listeleme yaptığınız gündeki tarihlermi listelenecek,Yoksa Arama isimli textboxa girdiğiniz tarihmi listelenecek.
Birde I sütunundaki Vade tarihi ne göremi yoksa D sütunundaki tarih sütununa göremi listelenecek.:cool:

Ben yine anlamadım.Combobox2'de Bu gün diye bir seçenek varda Onu seçtiğiniz halde bugün listelenmiyormu.Nasıl olacak yani yoksa Bu gün diye bir seçenek yok ama normalde her listelemeyi bugün küler listelensinmi istiyorsunuz?Birde Hangi sütundaki bugün lere bakacak?:cool:

Evren Hocam,

Şöyle anlatayım

1-Arama TextBox'ı zaten bir kısıt veriyor ben oraya bulunduğumuz tarihi aldırıyorum doğal olarak eğer çek girişi yapılmış ise tüm girişleri ListWiev'de sıralıyor.

2-ComboBox2'den seçmiş olduğum hesaplara ait Arama TextBox'ındaki tarihi dikkate alarak ListWiev'de listelesin. ((Şuanda listele dediğimde o hesaba ait tüm kayıtları getiriyor.))

İstediğiniz böyle bir şeymi?
Ekli dosyayı inceleyiniz.:cool:

Ekli dosyalar

Evren bey,

Sizi uğraştırdım istediğim gibi olmuş hakkınızı helal edin çok teşekkürler.

Hayırlı işler.

Evren bey,

Sizi uğraştırdım istediğim gibi olmuş hakkınızı helal edin çok teşekkürler.

Hayırlı işler.
Rica ederim.
İyi çalışmalr.:cool:

Geri