• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Listviewden yapılan seçimi değiştir sil

Excel Vers. ve Dili
2010 ExceL & Vba
Merhaba Arkadaşlar
Bi çalışmam var burada listview vs herseyi ayarladım sadece listviewden seçip ilgili textboxlara gelen verileri değiştir ve sil yapamıyorum ve ilave olarak log kaydı tutmak istiyorum veri sayfasında stunlarını ayarladım ama örneklerini bulamadım bu konudada yardımcı olursanız çok sevinirim . Şimdiden teşekürler iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Bu Konuda Yardımcı Olabilecek Birisi Yokmu Arkadaşlar??

Arkadaşlar değiştirme işlemi yaptırabiliyorum. Silme işlemide yaptırabiliyorum ama Secilen Kaydı değil Başka Bir Kaydı Siliyor Dosya Ekte inceleyebilirmisiniz teşekürler.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar değiştirme işlemi yaptırabiliyorum. Silme işlemide yaptırabiliyorum ama Secilen Kaydı değil Başka Bir Kaydı Siliyor Dosya Ekte inceleyebilirmisiniz teşekürler.

Merhaba,
Siz hagi verileri değiştirmek istiyorsunuz, verilerin alındığı yer farklı değişikliğin kaydedileceği yeri farklı yapmışsınız, birde Label14 ü ne için kullanıyorsunuz,
biraz aydınlatıcı bilgi veriseniz yardımcı oluruz elimizden geldiğince

Arkadaşlar Silme İşleminden Vazgeçtim daha doğrusu vazgeçmek zorunda kaldım cözüm olmadığı için bana sadece hangi bilgisayarda saat kaçta hangi kayıt değişmiş bunları tutacak bir port lazım elinizde örnekler varsa paylaşırsanız sevinirim.

Geri