Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ekli dosyadaki değiştir komutunu siteden aldığım kodlarla yapmaya çalıştım ama çalışmıyor şuana kadar çok yardımlarınızı gördüm bunada yardım ederseniz çok minnettar kalacağım saygılarımla
çok güzel olmuş yanlız diğer sayfaya girince hata veriyor birde şöyle bir şey olabilirmi user form içindeki bir command buton tıklanınca önce hareket edip farklı birkonuma(ÖRNEĞİN 2 CM İLERİ 3 CM YUKARI)hareket edecek 2 saniye beklyim tekrar eski halini alacak ve işlevi neyse en son onu yapacak
gerçekten harika iş çıkarttınız sayfamın orjinalinde uyarı isiminde bir sayfam vardı bu makro etkinken görünmüyor etkin olmadan açıncada sadece bu sayfa görünüyordu ve makrodaki şifrede bilinmeden ve açılışa koyduğum şifrede bilinmeden dosayaya ulaşılamıyordu bu çalışmaya eklemek mümkünmü
onları ben iptal etmiştim makrolardaki bölümde ThisWorkbook sayfasında yaşil renkli yazıların önündeki tırnakları kaldırırsan senin istediğin gibi sayfalar olur
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.