• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ListView de veri görüntüleme

Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2007
Arkadaşlar merhaba,

Listview üzerinde Sayfa1 de A ile F sütunları arasındaki verileri görüntülemek istiyorum. Userform açıkken sayfaya veri girilip veya silindiğinde Listview'e yansımalı.
Listview' de E sutunundaki veriler sıfırdan büyükse yeşil, küçükse kırmızı, sıfırsa siyah olarak görünmesini istiyorum. İlgili kodlar hakkında yardımlarınızı bekliyorum..

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,

Listview üzerinde Sayfa1 de A ile F sütunları arasındaki verileri görüntülemek istiyorum. Userform açıkken sayfaya veri girilip veya silindiğinde Listview'e yansımalı.
Listview' de E sutunundaki veriler sıfırdan büyükse yeşil, küçükse kırmızı, sıfırsa siyah olarak görünmesini istiyorum. İlgili kodlar hakkında yardımlarınızı bekliyorum..
listviewde sadece fontları renklendirebilrisiniz.
örnek dosya eklerseniz daha çabuk yardım alabilirsiniz.:cool:

Sayın Orion1 dosya ekleyemiyorum. İstediğim A ile F sütunu arasındaki verileri Listview de göstermek.. E sütununuda belirttiğim koşula göre renklendirmek..

Sayın Orion1 dosya ekleyemiyorum. İstediğim A ile F sütunu arasındaki verileri Listview de göstermek.. E sütununuda belirttiğim koşula göre renklendirmek..

dosya ekleme sitelerinden birisinden link alabilirsiniz.:cool:

Sayın Orion1 ekleyeceğim excelde hergangi birşey olmayacak ben A ile F aralığını Listview de görüntülemek istiyorum.. Hazırladığım herhangi bir makro yok bilgim olmadığından dolayı yardımlarınızı bekliyorum..

Ekteki örnek dosya işinize yarayabilir. İnceleyiniz.

Ekli dosyalar

Bu nesne biraz sıkıntılıdır. Forumda daha önce birçok konu işlendi. Onları inceleyip çözüm yollarını deneyebilirsiniz.

Koşula göre metin renklendirme ile ilgili bi bilgi bulamadım bu mümkünmüdür sizce?

Eklediğim örnekte satır bazlı renklendirme vardı. Çalıştırdığınızda göreceksiniz.

Formun üstündeki listview nesnesini silip yeniden oluşturun ve öyle deneyin.

denedim fakat yine calışmadı bnde bir sorun var sanırım..

Geri