• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ListView de düzenleme yapamıyorum

Excel Vers. ve Dili
2007
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar,
Okul için netleri yazabileceğim bir excel çalışma sayfası hazırlıyorum, ve yeni başladım, sitedeki örnek dosyaları indirip öğrenip düzenlemeye çalışıyorum,
Ekteki dosyada Listwiev in düzenli birşekilde alt alta sıralayamdım bende yan yana görünüyor, bunu nasıl çözeceğim yardımlarınızı bekliyorum..

Ekli dosyalar

Muhtemelen toolbox controls listesindeki seçmiş olduğunuz ListView nesnesi yanlış olduğundan kaynaklanıyor olabilir toolbox controls listesinde diğer ListView nesnesini ekleyin

Muhtemelen toolbox controls listesindeki seçmiş olduğunuz ListView nesnesi yanlış olduğundan kaynaklanıyor olabilir toolbox controls listesinde diğer ListView nesnesini ekleyin

Teşekkür ederim ama diğer toolbox controls listesini bulamadım..

Teşekkür ederim ama diğer toolbox controls listesini bulamadım..

Ekli resimdeki gibi seçeceksiniz
toolbox controls listesinde
microsoft listview control version 5.0
microsoft listview control version 6.0
bunlar olması lazım yada biri vardır
userform üzerindeki nesneyi sil ve yukarıdaki
nesneleri sırasıyla ekleyin birisi mutlaka çalışacaktır.

Ekli dosyalar

@halit3 bey dediğiniz ben bir türlü yapamadım, Addiotiton Control u bir türlü acamadım excel de bir sorunmu var acaba, listview sildim ama ne kadar tıkladıysam o ekranı açamadım..

@halit3 bey dediğiniz ben bir türlü yapamadım, Addiotiton Control u bir türlü acamadım excel de bir sorunmu var acaba, listview sildim ama ne kadar tıkladıysam o ekranı açamadım..

görsel video

Bu videoyu izleyin

Geri