• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Listeyi güncellemek

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
bir süredir forumu takip etmeme rağmen size bu ilk sorum. Mevcut bir listem var ve her ay aldığım mevcut listenin günceli var.benim sizden isteğim mevct listem değisikliğe uğramadan güncel listedeki sadece yeni kayıtların mevcut listeme eklenmesi. ilginize şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Sayın excel üstatları sayın hocalarım.
İşin içinden bir türlü çıkamadım.Sizin için basit bir konu ama benim için çok önemli.kullanacağım dosyaları bekletiyorum ve yılmadan yardımlarınızıda bekleyeceğim. herkese iyi mesailer...

Diğer listeler nerdedir.Ben sadece sayfa1'de 1 liste gördüm başkada liste miste görmedim.:cool:
Ayrıca neye göre aranacak,TC noya göremi ad soyada göremi yoksa başka birşeymi neye gör aranacak?

Diğer listeler nerdedir.Ben sadece sayfa1'de 1 liste gördüm başkada liste miste görmedim.:cool:
Ayrıca neye göre aranacak,TC noya göremi ad soyada göremi yoksa başka birşeymi neye gör aranacak?

sayın evren gizlen ilginize tesekkür ederim.işlerim yoğun olduğu için ilgilenemedim. diğer liste zaten mevcut liste ile aynı. örnekle açıklamaya çalısayım::::100 kişilik bir listemiz var , 5 personelimizin tayini çıkıyor ve 1 personel birimimize dahil oluyor. (bunun için kullandığımız paket program var)..excel dökümünü alabildiğimiz programdan (güncel olan) personel listesi alıyoruz.tabiki güncel listemiz (100 kişiden 5 kişi gitti 1 kişi geldi.) 96 kişi olacak. (programdan aldığımız dökümleri başka bir excel çalışma sayfasında formülledim.)önceki 100 kişilik listeyi formüllediğimiz bu excel çalışma sayfasındaki listeyi güncellemek istiyorum.eğer yeni döküm aldığımız 96 kişilik listeyi alıp formüllediğimiz sayfaya kopyalarsak 96 kişilik yeni listemiz olacak ancak tayin olan 5 kişi listeden silinecek. ben bunu istemiyorum listem 101 kişi olmalı. (rakam 100 kişi olsa tabiki sorun olmayacak sayım 9000 kişi bu yüzden gelen ve giden personeli gösteren bir user form olabilir.bende bunun üzerinde acemice ve var gücümle calışıyorum inanın tabi işten vakit kaldığınca:)listenin formatı ekteki gibi. ayrıca ben bir bilgiyi aramak istemiyorum yapılacak işlem sadece listemin üzerine gelenleri kaydetsin gidenleri silmesin. listeyi yerel disk d'de belirli bir yere alalım ve tek bir butonla( kodu yazacağım ve butonu üzerinde barındıran excel calışma sayfasına ) güncellemeyi yukarıda anlattığım sekilde yapayım. okuduğunuz için tesekkür ederim

Geri