Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
emeginize cok tesekkurler.ellerinize saglik.bir sorum daha olacak.eger ayni tarihte farklı ucus kodlu ve fiyatli ikinci bir havayolu sirketi var ise veya farkli tarihte aynı detaylara sahip farklı fiyatlı bir uçuş var ise formul ne olur ? Listede ekledim .Aslında hangi yolcu hangi tarihte hangi uçuş ile nereye uçmuşsa onun fiyatını fiyat listesine göre yanına yazdırmak
tekrar tesekkurler.yapmis oldugunuz tabiki kısmen isimi gordu.ancak ayni gun,ayni destinasyondan ayni ucus numarali farkli fiyatli, farkli bir havayolu var ise ki olabiliyor bu formulü kullanamiyorum.
Ekte bole bir ornek ekledim.yardimlarinizi bekliyorum.
ayrica A sütununda yazmis oldugunuz formulun gorunmemesini nasil sagliyorsunuz
engin bilgilerinize herkes gibi benimde ihtiyacim olacak
yardimlariniz ve emeginiz icin sonsuz saygilarimla
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.