Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
listeden seçtiğim şıkka göre veri sıralama geçmişe göre
merhaba üstadlar
sayfa2'de saat olarak seçtiğimde hangi saati seçersem o saate girdiğim verilerin çıkmasını istiyorum destek olur musunuz?
teşekkür ederim
Korhan Bey şöyle anlatayım
çalışmamda saat 8de seçtiğim zaman orada bir veri girdim.
saat 9a geçtiğimde bir veri dizisi daha giriyorum diyelim.
tekrar saat 8e döndüğümde o verilerin orada olmasını istiyorum.
Teşekkür ederim.
Kelimelerle kendinizi ifade etmeniz güzel olmuş. Ama maalesef benim için çok fazla birşey ifade etmiyor. Bu sebeple bir önceki mesajımda ki öneride bulundum..
VERİ-SENARYO menüsünü kullanabilirsiniz. Ben saat 08:00 datasını S_8 olarak isimlendirdim. Bu şekilde ekleme yaparak kullanabilirsiniz. Biraz kurcalayın basit olduğunu göreceksiniz. Sonrasında aynı menüyü kullanarak senaryolar arasında gezinebilirsiniz.
Korhan Bey teşekkür ederim emeğinize sağlık.
ama değerleri ben manuel girmek istiyorum yani excel sayfasında girdiğimde sonra saati değiştirdiğimde yeni veriler gireceğim. yani saat 8de girdiğim verileri görmek istiyorum. Makro ya da başka bir yolu var mı? çünkü böyle veriyi değiştiremiyorum
Saat 08:00 verilerini girdikten sonra ilgili hücreleri seçip gösterdiğim menüyü kullanarak EKLE diyeceksiniz ve isim vereceksiniz. Her saat için bu adımları izledikten sonra aynı menüden dilediğiniz saati tıklayarak sonucu görebilirsiniz.
Önce saatlik verileri tabloya işlersiniz. Sonra arşiv şeklinde bir sayfaya bu girilen verileri saatlik bazda aktarırsınız. Yani girilen verileri bir yerde biriktirirsiniz. Sonrasında çağırıp görüntülemek kolay olur..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.