• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Listeden Kişiye Göre Veri Çektirme

sonkaos

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365
Evet Arkadaşlar öncelikle Merhabalar. Müthiş bir platform emeği olan herkesten Allah razı olsun bilgi paylaşıldıkça değerlidir.

Bizimde Geniş Çaplı başlatmayı düşündüğümüz bir projemiz var...
Liste her geçen gün kabarıyor Sevindirici olduğu kadar takibi ve yönlendirmesi zor oluyor.

Temsili bir tablo oluşturduk üstatlarımızdan yardımlarını rica ediyoruz. Ne Kadar olursa

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Eger Farklı bir fikri olan varsa onuda deneyebiliriz acaba tablolaştırmayımı yanlış yapıyoruz farklı bir şekilde gönüllü kişiye belirtilen tarih aralığındaki toplam ögrenci sayısını buldurabilirmiyiz ?

Mükemmel :) Ben Mümkün olabileceği konusunda endişeliydim insan anlamayınca hayal etmesi bile güç olurken siz tamda istediğimiz şeyi sunmuşsunuz çokta emek vermişsiniz çok teşekkür ederiz.

Varsayımlar üzerinde konuştuğumuzda ihtiyaten gönüllü kişinin listesini artırdığımızda gönüllünün sayfası oluşturulduğunda matematiksel bir hata oluşuyor örgenci sayılarını doğru toplamıyor acaba bizmi mantıksal bi yanlış yapıyoruz dedik ama bulamadık.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Bu tablodaki tasniflemenin sağa doğru ne kadar gideceğini bilmediğim için sayfaların tarih sıralamasını kısıtlı tutmuştum.
Ekteki uygulamada sıralama ve toplama işlemi IU sütununa kadar ve 1000. satıra kadar devam edecek.
Eki tekrar deneyin.
İyi çalışmalar.

Not: şablon sayfasında z sütunu dahil koşullu biçimlendirme uygulandı.

Ekli dosyalar

Nasıl Teşekkür etsem bilemedim Ellerinize emeğinize sağlık çok teşekkür ederiz. Yılların oluşumu bir site kullanıcıları üstatları emeği olan herkesten Allah razı olsun Hüseyin Kulaksız'a da bizleri burada buluşturduğu için ayriyeten teşekkürler.

Geri