Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim alt alta 1000 küsür tane bayi kodum var. Bir firma kodu liste içerisinde birden fazla kez bulunabiliyor. Kaç farklı firma kodu olduğunu nasıl toplatabilirim.
Çok sağolun..
tekrarlanan bayi sayılarını teke indirdik.diyelim A satırında Bayi numarası B satırında ise satış miktarı olsun. Ben yeni oluşturulan listede A satırındaki bayiyi bir kere görmek istiyorum ama B satırında o bayinin yaptığı tüm satışların toplamını da görmek istiyorum. bunu nasıl yaparım?
evet ekteki dosya bir fikir verdi ama 3 bayiyi 3 kalemde görmek isterim.
bayi 1 in karşısında o listedeki bayi 1'lerin toplamını görmek mümkün müdür?
benim bu şekilde yapmak istediğim dosya 1500 kalemden fazla ve benim için önemli olan istediğim bayinin kaç satış yapmış olduğunu kolayca görebilmek.
ilginize şimdiden teşekkür ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.