• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

liste oluşturma

herkese kolay gelsin benim listeler oluşturmak lazam ekli dosyda anlattım yardımcı olursanız işimiz çok kolaylaşacak şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Merhaba,

Liste sayfasındaki aktarım için aşağıdaki kodları kullanabilirsiniz. GÖZET sayfasındaki sorunuzu anlayamadım. Hem Liste Sayfası Hemde sonradan ilave ettiğiniz Gözet sayfasındaki verilermi aktarılacak.

Kod:
Sub Dağıt()
Dim Sayfa As Variant
Dim i As Long
Dim j As Long
Dim S1 As Worksheet
Set S1 = Sheets("LİSTE")
For i = 3 To Worksheets.Count
    Sheets(i).Range("B6:E65536").ClearContents
Next i
For i = 2 To S1.[A65536].End(3).Row
    Sayfa = S1.Cells(i, "E")
    j = Sheets(Sayfa).[B65536].End(3).Row + 1
    S1.Range("A" & i & ":D" & i).Copy Sheets(Sayfa).Cells(j, "B")
Next
MsgBox "Akatarım tamalandı.", vbOKOnly + vbInformation, Application.UserName
End Sub

.

kodları sayfaya ekledim ancak çalışmadı.sınıf isimlerini değiştirdiğim zaman değişiklik yapılan sınıfa gider mi? neyse gözet sayfasını daha sonraya bırakabiliriz.onu ellede yapabilirim

kodları sayfaya ekledim ancak çalışmadı.sınıf isimlerini değiştirdiğim zaman değişiklik yapılan sınıfa gider mi? neyse gözet sayfasını daha sonraya bırakabiliriz.onu ellede yapabilirim

Dosyanız ektedir..

.

Ekli dosyalar

emeğinize teşekkür ediyorum ancak sınfların sadece en sonundaki ismleri sayfalara gönderiyor

Dosyayı düzenledim, tekrar inceleyiniz..

.

gerçekten çok teşekkür ediyorum .ellerinize sağlık .eğer olursa gözet le ilgili yine aynı şekilde sınıf isimlerini yazdığımız zaman sınf listeilerinde bulunan sınav gözetmeninin yanına yazılması buda olusa süper birşey olacak

gerçekten çok teşekkür ediyorum .ellerinize sağlık .eğer olursa gözet le ilgili yine aynı şekilde sınıf isimlerini yazdığımız zaman sınf listeilerinde bulunan sınav gözetmeninin yanına yazılması buda olusa süper birşey olacak

Bunun için makroya gerek yok basit bir formüllede halledebilirsiniz.

Sayfalardaki C2 hücresine aşağıdaki formülü yazmanız yeterli olacaktır.

Kod:
=İNDİS(GÖZET!A:A;KAÇINCI(G5;GÖZET!C:C;0))&" "&İNDİS(GÖZET!B:B;KAÇINCI(G5;GÖZET!C:C;0))

Tüm sayfalara aynı anda formülü yazmak için aşağıdaki yoluda izleyebilirsiniz.

2A sayfası adı üzerinde iken fare ile sağ click yaparak tüm sayfaları seçin. Daha sonra ctrl tuşuna basılı tutarak fare ile liste ve gözat sayfa adlarının üzerine ayrı ayrı bir kere tıklayın. Sonra 2A sayfasında C2 hücresine yukardaki formülü yazın. Bu işlemden sonra 2A sayfa adı üzerinde sağ click yapın Sayfaları Çöz işaretleyin.

.

çok teşekkür ediyorum ellerine sağlık

Geri