• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Liste Kutusu ile 3 lü veri Doğrulama Hatası

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 vba
Sayın ilgili,
Ekteki Çalışma Kitabımın YYArşiv sayfasında verileri "DATABASE" sayfasından alacak şekilde Dolaylı fonksiyonu ile 3 lü liste kutusu oluşturdum.
(Ünite Konu Alt Konu)
Ancak bir konum varki O seçildiğinde onun alt konusu liste kutusundan açılmıyor.
"Kaynak şuanda bir hata veriyor.Devam edilsin mi" diye mesaj kutusu çıkıyor.

Ancak bir çok defa kontrol ettim nerede yanlışlık var bulamadım.
Vaktiniz olur bir bakma fırsatınız olursa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Sayın excel Dostları
yazmış olduğum sorunuma ilişkin ekte gönderdiğim dosya, ilgili kişilerce 12 kez indirilmiş.
Olumsuz da olsa geri dönüş yapabilirlerse (Sorun gözükmüyor çözemedik vb) sevinirim
Tekrar teşekkürler...

Merhaba,

Kullandığınız parantez işaretleri sorun yaratıyor. Bunları kontrol edip düzeltin.

Kod:
FİZ.02.04_AÇISAL_TORK_[COLOR=red]([/COLOR]AÇISAL_MOMENTUM[COLOR=red])[/COLOR]

Yapacağınız işlemler;

"DATABASE" sayfasının B5 hücresindeki veriyi "FİZ.02.04_AÇISAL_TORK_AÇISAL_MOMENTUM" olarak düzeltin.
Aynı şekilde bu alanın başvurduğu alan tanımlamasınıda düzeltirseniz sorun ortadan kalkar.

Korhan bey onu denedim ama yine aynı sorun devam etti yani parantezi kaldırdım Ç harfini C yapayım dedim. Çok uzun kısaltayım dedim o da olmadı ancak şimdi sizin yanıza istinaden tekrar önerdiğiniz fikri deneyeceğim.
Teşekkür ederim

Korhan bey çok çok özür dilerim ama dediğiniz gibi yaptım.
Exceli açıp kapattım yetmediği gibi PC açıp kapattım lakin hiç bir değişiklik olmadı.
Siz bu değişiklikleri yaptıysanız ve sizde sorunsuz çalışıyorsa bana gönderme imkanınız var mı acaba?

Sarı renkle ifade ettiğiniz alandaki isim tanımlamasında "__" şeklinde iki alt çizgi kullanmışsınız. Bunu da düzeltmenizde gerekiyor.

Korhan bey gerek kalmadı.
Alan tanımını da silip tekrar yaptım bu sefer sorun ortadan kalktı.
İlgi ve alakanızdan ötürü bir kez daha teşekkürlerimi sunarım...
Saygılarımla hayırı akşamlar..

Geri