• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

liste karşılaştırma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tar23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Arkadaşlar hazırlamam gereken bir rapor var fakat içinden çıkamadım yardımlarınızı bekliyorum.

excel dosyamda 2 çalışma sayfası mevcut birini liste olarak kullanıyorum
veri sayfasında ise aynı ürünün çıkışkalrı mevcut yapmak istediğim liste sayfasında olan ürünleri c sütunundaki fiyatın altında kalanlarını tespit etmek
dosya ekliyemediğim aşağıda açıklamaya çalıştım ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

liste Sayfasında bulunan tablomda
a sütunu b sütunu c sütunu
1201954 hortum 1/4 1,76

veri sayfasında ise

a sütunu b sütunu c sütunu
1201954 hortum 1/4 1,90
1201954 hortum 1/4 1,60
1201954 hortum 1/4 1,45

. . .

Örneğinizi, Dosya yükleme sitelerine yükleyip burada link paylaşabilirsiniz.

1,76' nın altında olanları mı listeleyecek.

. . .

Sayın Çoban;
Dosyayı indirdim fakat aşağıdaki gibi bir hata veriyor acaba bir ayarmı gerektiriyor makro güvenliği açık

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="true"?>
-<recoveryLog xmlns="http://schemas.openxmlformats.org/spreadsheetml/2006/main"><logFileName>error210880_02.xml</logFileName><summary>'C:\Users\tarikkarabay.ATES\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\8U10117Z\LİSTE KARŞILAŞTIRMA_01.xlsm' dosyasında hata algılandı</summary>-<removedParts summary="Aşağıda kaldırılan bölümlerin listesi verilmiştir:"><removedPart>Kaldırılan Bölüm: /xl/comments1.xml parçası XML hatası içeriyor. (Açıklamalar) Yükleme hatası. Satır: 2, sütun : 180.</removedPart></removedParts></recoveryLog>

. . .

Kullandığınız excel versiyonu nedir ?

. . .

. . .

Bende bir hata vermiyor. Ekran görüntüsü aşağıdadır.
Başka bilgisayarlarda deneme imkanınız var mı.

Ekran Görüntüsü (GİF)

g4Jv95.gif

. . .

selam öncelikle yardımlarınız için tşk ederim bir sorum olacaktı ondalıklı sayılı iki hücre birlestirmeyi nasıl yapabiliriz 1,20 3,50 ile birleştir komutunu kullanınca 1,2-3,5 şeklinde birleştiriyor oysa ben virgülden sonra 2 haneyi görmek istiyorum 1,20-3,50 şeklinde

. . .

Kod:
=metneçevir(a1;"#.#,00")&"-"&metneçevir(b1;"#.#,00")

. . .

sayın Çoban;
Başka bir bilgisayardan indirdim çalışıyor fakat onun excel versiyonu 2010 acaba bunla ilgili olabilirmi veya benim ayarlamam gereken bazı noktalarmı var.

Geri