• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Liste içerisindeki ürünlerden belli ürünlerin başka sayfaya kopyalanması

Excel Vers. ve Dili
2007 Turkçe
Selam,
Benim ihtiyacım olan yaklaşık 1000 - 1500 ürünün ve detaylarının olduğu bir sayfadan belli ürünlerin (yaklaşık 50 adet) - ki bunlar başka bir sayfada tutulabilir. Ürün kodlarınına göre bütün bilgileri ile başka bir sayfaya kopyalamak istiyorum.
Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler.

örnek dosya ekler misiniz
ayrıca üzerinde nasıl bir işlem istediğinizi açıklarsanız

Ekli dosyayı görüntüle örnek.xlsxhızlı cevabınız için teşekkürler.
eklediğim dosyadaki gibi "sheet2" deki ürün kodlarının "sheet1"den ayrı bir sayfaya "sheet1"deki bütün bilgileri ile birlikte koplayamak istiyorum.
teşekkürler.

Ekli dosyayı görüntüle 98371hızlı cevabınız için teşekkürler.
eklediğim dosyadaki gibi "sheet2" deki ürün kodlarının "sheet1"den ayrı bir sayfaya "sheet1"deki bütün bilgileri ile birlikte koplayamak istiyorum.
teşekkürler.

merhaba
Sheet2'yi dener misin sarı boyalı alandaki formülü yeterince çoğaltınız.
satır sayısı olarak 65536 baz alınmıştır.

Ekli dosyalar

cevabınız için çok teşekkürler.
bir de bunu aynı şekilde başka dosyalar geldiğin de bu yaptığım sayfayı nasıl yeni dosyalara ekleyebilirim? yani aynı şekilde tam listenin olduğu excel dosyaları bana belli dönemlerde geliyor, ben sizin yardımcı olduğunuz sayfadaki ürünleri her bir excelde tek tek yapmam gerekecek bunun kolay bir yolu var mıdır?
tekrar teşekkürler.

cevabınız için çok teşekkürler.
bir de bunu aynı şekilde başka dosyalar geldiğin de bu yaptığım sayfayı nasıl yeni dosyalara ekleyebilirim? yani aynı şekilde tam listenin olduğu excel dosyaları bana belli dönemlerde geliyor, ben sizin yardımcı olduğunuz sayfadaki ürünleri her bir excelde tek tek yapmam gerekecek bunun kolay bir yolu var mıdır?
tekrar teşekkürler.

sorunuzu anlamadım
biraz daha açıklama yapabilir misiniz_?

yardımcı olduğunuz sayfayı daha sonra da gelen dosyalarda da kullanmak istiyorum. copyalamaya çalıştığım zaman ilk dosyadan çekmeye devam ediyor (yani formül de ilk dosyaya referans ekliyor)

yardımcı olduğunuz sayfayı daha sonra da gelen dosyalarda da kullanmak istiyorum. copyalamaya çalıştığım zaman ilk dosyadan çekmeye devam ediyor (yani formül de ilk dosyaya referans ekliyor)

formülleri buradan alarak yazabilirsiniz. o dosyaya
yada
formülleri kopyaladıktan sonra üst sekmelerden veri - bağlantıları düzenleyi seçin çıkan menüden kaynağı değiştir deyin ve dosyanız nereye kayıtlı ise onu seçin. bağlantılar bu dosyaya geçmiş olsun

Geri