• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Listboxta raporlama

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2010
Merhabalar,

Ekte göndermiş olduğum dosyamda bir tablo bulunmaktadır.userform üzerinde ise 3 adet commandbutton ve 1 adet listbox yer almaktadır.Userform üzerindeki iş başlam rapor adlı düğmeye tıkladığımda alttaki listboxa dosyamdaki tablonun altında boyalı olarak belirtmiş olduğum şekilde bir raporlamayı getirtmek istedim.

Bu raporda sadece asıl tablomda AA hücresinde yer alan Tamamlanmadı olan satırların yer alması gerekiyor.Alttaki boyalı tablo listboxta olacak raporun nasıl olması gerektiğini anlatmak için hazırlanmıştır. sadece iş başlama butonuna istemiş olduğum kodları yazarsanız diğerlerini kendim halledebilirim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhabalar,

Ekte göndermiş olduğum dosyamda bir tablo bulunmaktadır.userform üzerinde ise 3 adet commandbutton ve 1 adet listbox yer almaktadır.Userform üzerindeki iş başlam rapor adlı düğmeye tıkladığımda alttaki listboxa dosyamdaki tablonun altında boyalı olarak belirtmiş olduğum şekilde bir raporlamayı getirtmek istedim.

Bu raporda sadece asıl tablomda AA hücresinde yer alan Tamamlanmadı olan satırların yer alması gerekiyor.Alttaki boyalı tablo listboxta olacak raporun nasıl olması gerektiğini anlatmak için hazırlanmıştır. sadece iş başlama butonuna istemiş olduğum kodları yazarsanız diğerlerini kendim halledebilirim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Herhalde konuyu ya ben anlatamadım yada çözüm üretecek bir arkadaş yok.O zaman şu şekilde sorayım. commandbutton ile ilk kaydın önce C3-J3 satır aralığını daha sonra eğer k3-r3 satır aralığında veri var ise bu verileri bir altta aynı kayıt numarası ile listboxta listeleyecek sonra s3-z3 satır aralığında veri var ise yine listboxta alt satırda listeleyecek ve diğer kayıtlar içinde bu şekilde bir döngü yaratacak kodlara ihtiyacım var.umarım anlatabilmişimdir.

Geri