- Excel Vers. ve Dili
- 2003 tr
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba
Userformdaki listboxta arama yaptırmak istiyorum, başka bir yerden bulduğum kodu textbox10 change olayına atadım ama kendi dosyama uyarlayamadım bakabilir misiniz ?
İhsan bey maalesef hata verdi, userformu çağırdığımda compile error:can't find project or library deyip sat1=0 satırını işaretliyor.
Tamamdır İhsan bey, gerçekten çok teşekkür ederim emekleriniz için. Siz böyle yaptıkça ben eziliyorum, daha öncede söyledim ama tekraredeyim, tüm forumdaki arkadaşlar için geçerli olmak üzere Mesleğimle ilgili (Mali Müşavir) yapabileceğim bir şey olursa elimden geleni yapmaya çalışırım.
Sizlerin yolunda giderek elimden geldiğince bende bilgim dahilinde forumda yardımcı olmaya çalışıyorum. Allah gönlünüze göre versin.
İhsan Bey Bence bu konuda yanılıyorsunuz, İnsanlar doğduklarında eşittir, ama sonra terazinin gözleri dolmaya başlayınca eşitlik bozulur. Hiç iyilik yapanla zulmeden eşit olur mu ?
Veren el, alan elden üstündür.
Hadis-i Şerif
Tekrar teşekkürler...![]()
Sizin yazdığınız kelime zoruma gitti o kelime. Bilgiler paylaşılmadığı müddetçe bir işe yaramaz demek istemiştim mesajımda ben bu excele başladığımda hiç bir şey bilmiyordum. Zamanla hocalarımın yardımı ile bende yeni başlayanlara yardım etmeye başladım. ama sizin söylediğiniz o kelimeyi hiç kullanmadım. Bence siz de kullanmayın.
Ayrıca Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa ( S.A.V. ) bu sözü benim yardım etme isteğimi her zaman daha çok arttırıyor.
Kolay gelsin.
Ezilmekten kastım veren el olamamaktan kaynaklanıyor, bugün sizden aldıklarımı İnşallah bir gün ben de ihtiyacı olanlara vereceğim. Size de kolay gelsin İyi çalışmalar dilerim![]()