Listboxda veri alma işleminde hata.

Excel Vers. ve Dili
Office 2010
ekte sunduğum dosyadaki, sağ tarafta bulunan listboxta 7 adet kayıtttan sonra girilen kayıtlar gözükmüyor. Halbuki listboxun veri alması gereken sayfaya 7'den fazla kayıt girilebiliyor. Malesef dosyayı indirmeden sıkıntıma yönelik yapabileceğim açıklama bu kadar. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Sağ taraftaki ListBox "Sayfa2" isimli sayfadan verileri alıyor. Bu sayfaya 7 den fazla satır ekleyip formu açtığımda görüntüleme işlemi başarıyla gerçekleşti. Siz hangi aşamada sıkıntı yaşıyorsunuz.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Veri giryorsunuz ama B sütunundaki hücreyi boş bırakırsanız almaz tabii olarak.Normalde alıyor verileri.:cool:

Birde listbox verileri sayfa1den alıyor eğer siz sayfa2ye veri girip sayfa2den verileri almak istiyorsanız listboxın veri alma koduna sayfa1 değilde sayfa2 yazın.:cool:

Excel Vers. ve Dili
Office 2010
Sayın ustalarım, mesaj yazmakta bu kadar geciktiğim için çok özür dilerim, ama anlayışınıza sığınarak memur olduğumu ve her zaman bilgisayar başında kalamadığımı, bazen de bilgisayar başında olmama rağmen farklı işlerden dolayı aklıma gelipte foruma giremediğimi ifade etmek istiyorum, önerileriniz ve yardımlarınızı esirgemediğiniz için de çok teşekkür ederim.

Ayrıca gönüllü yardımsever insanların yardımlarının karşılığında hakettikleri bir teşekkürü alamamaları inanın çok zoruma gider, ben excel.web.tr'deki yardım eden her üyenin bunu hakettiğine gönülden inanıyorum, borcumu ödediğime inanıyorum çok şükür. :redface:

Saygılarımla.